Hopp til hovedinnhold
KANSKJE STILIGE HARVEY KEITEL  FÅR ORDEN PÅ KONTORET (ABC)

Blir han den nye The Office-sjefen?

I juli bekreftet NBC ordet på gatene om at amerikanske The Office mister sin karismatiske kontorsjef Steve Carell alias Michael Scott etter den neste (syvende) sesongen.

Mange har håpet på at erstatningen kommer fra innsiden via Rainn Wilsons utrolig flotte figur Dwight Schrute, men seriens produsent Paul Lieberstein forteller E! at han har en annen mann øverst på ønskelisten: Den tøffe Hollywood-veteranen Harvey Keitel.

– Han er sannsynligvis den eneste fyren som kan gjøre det, og han gjør tv nå, sier Liberstein og referer til den nå kansellerte ABC-serien Life on Mars (som også er basert på en BBC-serie).

Se også: Bad Lieutenant: Coked up snut i ny drakt

71-åringen, kjent fra blant annet Quentin Tarantinos Reservoir Dogs, er dog ennå ikke i nærheten av å ha takket ja. Han vet kanskje ikke at han er ønsket, ettersom produsenten ikke har spurt ham.

– Jeg har ikke startet å snakke med noen ennå, men Harvey ville kunne gjøre en veldig bra jobb, med en ny form for energi.

Liberstein sier han ikke ønsker en karakter som minner om Michael Scott, ettersom han synes Steve Carell er rå som denne klovnen.
Et av forslagene er at den nye sjefen for det dysfunksjonelle, papirselgende kontoret Dunder Mifflin blir en salgsmann som trodde han kunne pensjonere seg og heller satse på aksjer, men som ikke gjør det så bra og blir nødt til å vende tilbake til arbeidslivet. Haha.
Se også: Aprillsnarr: Steve Carell som ekte weatherman 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer