Hopp til hovedinnhold
R&B-beef (10 Summers/Interscope, Cash Money/Republic)

Disses etter opptreden under konserten til Drake og Tory Lanez

Ella Mai er fortsatt ikke fan av Jacquees.

Etter flere år hos Cash Money, kom endelig debutalbumet til Atlanta-gutten i fjor sommer. Dog uten brask og bram. Men da 24-åringen gjorde en uoffisiell remix til Ellas «Trip», ble det oppsving.

«Boo’d Up»-stjernen fra England ble dog ikke begeistret for at Jacquees slo seg opp via hennes sang, og den ble etterhvert fjernet fra nettet.

Under konserten til Drake og Tory Lanez i The 02 i London tirsdag kveld, ble Jacquees tatt opp på scenen for å gjeste med en låt.

Det ble dog ikke en av hans egne sanger; han gikk for «Trip» 🙂

Det likte ikke Ella 🙁

Jamfør hennes sure tweet med en ikke så subliminal hilsen til sin amerikanske kollega/konkurrent.

– Jeg ville blitt så flau hvis noen dro meg opp på scenen og den eneste sangen jeg kunne synge var noen andres sang fordi ingen faktisk kjenner til min egen musikk. Stakkars liten, skriver Ella.

(DJ) Mustard, som har signert Ella til sin label, twitret at det var labelen som fikk Jacquees’ uoffisielle remix kansellert og at Ella ikke var involvert i avgjørelsen. Han kalte Cash Money-artisten en tyv.

«Trip» ble en stor hit i USA og nådde 11. plass på Billboard Hot 100, men Ella måtte nøye seg med 47. plass i hjemlandet England. (Kanskje Jacquees ga den et amerikansk løft?)

OPPDATERT: Jacquees svarer Ella og sier at alt er på stell mellom Mustard og ham, og han ønsker henne alt vel. Kjæresten hans, rapper/sanger Dreezy, skriver at mannen hennes hater å fremføre Ella-låten, men at han ble spurt der om å ta den. Tory bekrefter dette og sier at han tenkte den passet siden de var i London.

 

Se også:

Stakkars Jacquees… «Kongen av R&B» slepes på nettet

Cash Money har fått seg ny stjerne: Bust down, Thotiana!

Les mer