Blir dette 2019s store stjernepar?

6. jan 2019 kl. 00:00

Klare for storfilm sammen.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Chic Styles (@chicstylishh)


Brooklyn Beckham (19) og Chloé Grace Moretz (21) har slått opp (igjen og igjen), så det var jaggu på tide at vi fikk et nytt stjernepar bestående av et kjendisbarn og en ung og lovende skuespiller.

For litt siden ble de sett kyssende i regnet i New York, og nå feiret Timothée Chalamet (23) og Lily Rose Depp (19) jul sammen i Paris <3

Lily Rose er skuespiller- og modell-datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis. Timothée er et av 2018s største skuespiller-stjerneskudd, kjent fra Call Me By Your Name og Lady Bird


Se også:
16 grunner til å elske Timothée Chalamet



De unge, fransk-amerikanske skuespillerne traff hverandre på settet til The King tidligere i år, hvor de spiller mann og kone (og konge/dronning). 

Den David Michôd-regisserte spillefilmen er basert på flere historiske Shakespeare-stykker, og har også australske Joel Edgerton (Star Wars, Exodus: Gods and Kings) og Robert Pattinson (Twilight, Harry Potter og Ildbegeret) på rollelisten.

Innspillingen ble avsluttet i sommer. Timothée spiller hovedrollen som kong Henrik V av England, mens Lily Rose portretterer Katherine av Valouis. 

Det internasjonale paret snakker trolig både fransk og engelsk sammen. Lily Rose har fransk mor og amerikansk far, mens Timothée har fransk far og amerikansk mor.

Hittil har de holdt lav profil, men vi blir ikke overrasket om Timmy og Lily tar (litt) større plass i 2019.  

Se også: Tysk lykke: Heidi Klum gifter seg med Tokio Hotel-stjerne