Hopp til hovedinnhold
FIF HYGGER SEG I PARIS - TO NORSKE JENTER I BAKGRUNNEN (THISIS50)

Blir det slik i Norge?

11. og 12. mars kommer 50 Cent til Bergen og Oslo, og det er garantert mange jenter i Norge som gjerne vil ta seg en fest med stjernen, jamfør den ivrige, utagerende pikegjengen som jaktet på Ne-Yo.

For å komme seg backstage eller i VIP-avdelingen til Fif, kan det lønne seg å først gå «gjennom» hans rappere Tony Yayo og Lloyd Banks, eller noen av gutta i følget, og som man ser i denne videoen fra Paris i helgen, imponerer fortsatt «jenter som kliner»-klassikeren:


Lloyd Banks har ikke hatt en hit på noen år, men kompis har jaggu truffet spiker’n på huet med «Beamer, Benz or Bentley».
Last den ned fra norske iTunes her

Den Craig David-aktige guttens eldre sviske «On Fire» er også on fire:


Bonus: Nordmenn i 50 Cents bydel Queens:


Info fra eposten vi fikk:
 Kristiansand-rapperen Twisted Artistics debuterer med sin første offisielle gatesingel og musikk video i samarbeid med norske soul sangerinnen Rebekka, rapperen AbSouljah & produsenten Machin Gun Funk, begge Queens, Far Rockaway, New York.

Videoen er filmet i New York City, og er regissert av hardtarbeidende Niim The Dream som også er fra Kristiandsand. Han har i den siste tid fått mye god omtale for musikkvideoene Rusty Gunz – Saigon ft. Lil Fame og Tommy Tees egenproduserte Drabant – Jesse Jones ft. Ken Ring & SaigonTwisted Artistics, (27 år) solo artist signet til G’Bless Records. Twisted gjorde seg bemerket i 2009 både lokalt og nasjonalt med bidraget sitt på singelen «Vi sees igjen – Gino ft. Distre & Twisted» som ble dedikert til kreftsaken.

Twisted lanserer snart sin første EP, Glimpse of the Stealth.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer