Hopp til hovedinnhold
DEV PATEL OG FREIDA PINTO I SLUMDOG MILLIONAIRE (SF NORGE AS)

Blir de kjærester i virkeligheten?

I forbindelse med lanseringen av overraskelsessuksessen Slumdog Millionaire, har filmens to hovedrolleinnehavere Freida Pinto (24) og Dev Patel (18) reist jorden rundt sammen og promotert sitt romantiske eventyr.

Nå virker det som paret er i ferd med å også finne hverandre i det virkelige liv.

Ifølge BollywoodWorld fortalte Slumdog-skuespiller Anil Kapoor til mediakjendis Ryan Seacrest på Los Angeles-stasjonen KIIS FM at Freida og Dev har blitt mer enn venner.

– Faktisk så følte jeg at noe er i ferd med å skje da jeg møtte dem… Jeg tror det er begynnelsen på noe spennende.

Til den britiske avisen Daily Telegraph, sier Kapoor at de utgjør et flott par og ser bra ut sammen.

Freida skal nylig ha gjort det slutt med sin forlovede Rohan Antao.

Se Freida og Dev lære Tyra Banks å danse.

(Fun fact: I oktober forsøkte 730 å få et telefonintervju med den da ikke så kjente Mumbai-piken, via India-baserte Antao, som var hennes presseansvarlige. Det avtalte intervjuet ble ikke noe av, og etter noen uker fikk vi beskjed om at han ikke lenger var korrekt kontaktperson.)

I kjølvannet av Slumdog Millionaire, som er nominert til 10 Oscar-priser, har både Freida og Dev fått mange nye rolletilbud, og tidligere denne måneden takket den britiske tenåringen ja til The Last Airbender, en filmatisering av den Emmy-vinnende tegnefilmserien til kanalen Nickelodeon.

Filmens regissør M. Night Shyamalan fortalte Telegraph at han faktisk vurderte Patel før han så han i rollen som fattige Jamal.

– Han var allerede en av dem jeg var interessert i. Deretter så jeg Slumdog Millionaire, og gutten vokste i øynene mine.

Dev, som har spilt i den britiske tenåringsserien Skins, bor fortsatt hjemme hos moren sin.

– Moren min maser om at jeg må re opp sengen. Det er det som gjør at jeg holder føttene plantet på jorden. Det er bare når jeg jobber at jeg blir behandlet som en voksen, sier skuespilleren til avisen.

Innspillingen av The Last Airbender skal etter planen starte om noen uker, med Dev i rollen som skurken Zuko.

Trailer til Slumdog Millionaire og intervju med Freida Pinto og Dev Patel:
Årets Oscar-nominasjoner.

Les mer