Hopp til hovedinnhold
BITCHES BE LIKE: «ÅH, NÅ VIL JEG OGSÅ HA BOB CUT!» BILDET ER FRA VIDEOEN TIL «MINE» MED DRAKE (SONY)

Blir årets bestselgende kvinnelige artist i løpet av én salgsuke

BITCHES BE LIKE: «ÅH, NÅ VIL JEG OGSÅ HA BOB CUT!» BILDET ER FRA VIDEOEN TIL «MINE» MED DRAKE (SONY)

Det var angivelig bare 7 personer i verden som visste at Beyonce skulle slippe album natt til i går. (Sony Music Norway forteller oss at de ikke visste noe.)

I popbransjen er det mer enn uvanlig å gi ut en plate uten å først slippe en singel, men kanskje 32-åringen valgte å overraske på denne måten fordi settet ikke har noen sterk – iallefall ikke soleklare – singler?

(Fortsetter nedenfor 730s Instagram-snutt fra «Rocket»-videoen.)Albumet, som kommer sammen med 17 overraskende flotte musikkvideoer, er supert – mye bedre enn det forrige, 4 – men ingen av låtene har refreng som klistrer seg umiddelbart. Slik radio (og mannen i gata) elsker.

Men singler skal det bli.

Ifølge Billboard har Beyonce plukket ut Pharrell Williams-produserte «Blow» til Topp 40-radio….

Forsetter nedenfor smakesnutten til låtens stilige Hype Williams-video:

… og senere «XO», produsert av Hit-Boy, skrevet av Ryan Tedder og The-Dream.

Forsetter nedenfor smakesnutten til låtens supersøte Terry Richardson-video:

Overfor mer «urbane» stasjoner skal 32-åringen lansere «Drunk in Love» med Jay Z, produsert av Roc Nations nye stjerne Boots.

Forsetter nedenfor smakesnutten til låtens Hype Williams-video, hvor B etterhvert har det veldig gøy – og holder det litt gangsta – med sin Roc-A-Fella-kjederockende ektemann på stranden:

Settet, også produsert av Timbaland, Noah «40» Shebib, Detail, Ammo og Justin Timberlake, skal ifølge ord på Apple-gatene har blitt lastet ned over 80.000 ganger fra den amerikanske iTunes-butikken i de tre første timene etter at platen ble sluppet natt til fredag.

Billboard-listene baseres på perioden tirsdag til tirsdag, og det er ventet at BEYONCÉ vil toppe Billboard 200 i USA i løpet av fire dager via estimerte 600.000 amerikanske eks. Det vil isåfall gjøre Beyonce til årets mestselgende kvinnelige artist i løpet av én salgsuke. Hennes forrige plate tok amerikansk førsteplass med halvparten (310.000) i første uke.

Beyonce topper nå iTunes i 102 av de 119 landene hvor butikken er tilgjengelig, inkludert i Norge, hvor topp 10-listen ellers kun har juleskiver. (Sier det noe om iTunes’ dalende relevans her til lands?)


Småbarnsmoren/arbeidsjernet er snart ferdig med sin Mrs. Carter Show World Tour, som svingte innom Chicago i går, og som kommer til Brooklyn på torsdag. Garantert med Mr. Carter på scenen.

Da hun spilte i Norge i mai, var hun
så The Man som man får blitt med innoverskritt:
Beyonce gjorde Bærum til sin bitch!

PS: #lul:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer