Hopp til hovedinnhold
Guns N' Roses-far er klar for AC/DC.

Blid Axl Rose prater med paparazzi mens han freser rundt på sparkesykkel – med brukket fot

#Coachella #GnFnR

Et bilde publisert av Guns N’ Roses (@gunsnroses)


Axl Rose har holdt Guns N’ Roses-prosjektet gående mer eller mindre konstant siden oppstarten i 1985, men fraværet av nesten hele den originale besetningen har ført til at mange har oversett bandets konserter og utgivelser de siste 20 årene. Frem til i år.

Både Slash og Axl stod hardt på at de aldri ville opptre sammen igjen så lenge de levde, men begravde stridsøksen med den ironiske turnétittelen «Not In This Lifetime Tour» i 2016. 

Nå er både gitarist Slash og bassist Duff McKagan tilbake i bandet, og publikum strømmer til. Det fører også til at Axl får mer oppmerksomhet enn før, for eksempel når han prøver å forflytte seg fra en flyplass til en annen. 

54-åringen falt stygt og fikk et alvorlig benbrudd på «comeback»-konserten på The Troubadour i West Hollywood, Los Angeles 1. april i år. (Fun fact: AURORA hadde nylig to utsolgte konserter i samme venue.) Knekt fot eller ei, Axl er like tøff som Dave Grohl, og avlyser ikke den viktige turnéen av den grunn. I stedet låner han konsert-tronen Foo Fighters-vokalisten brukte etter sin skade, og sitter og synger gjennom hele konserten. 

Axl Rose er også aktuell som ny AC/DC-vokalist (!), og fikk naturlig nok spørsmål om den nye jobben da TMZ fulgte etter ham på LAX.

Se fjasevideo hvor man ser Guns N’ Roses-sjefen rase rundt på en spesialtilpasset sparkesykkel: 

Sist Guns N’ Roses spilte i Norge var i 2010, da tok Axl & co turen til både Bergen og Oslo. Fire år tidligere gjorde bandet to gigs på rad i Oslo Spektrum. Slash har gjort flere «solo»-konserter i Norge de seneste årene, både på Rockefeller, Sentrum Scene og Quart-festivalen i 2009. Reiser luringene nordover sammen må trolig Telenor Arena bookes. 

Se også: Ung fan måtte (angivelig) ta av seg Slash-skjorte på GN’R-gig 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer