Hopp til hovedinnhold
STAYS SJEKKER KVALITETEN (SONY MUSIC)

Bli med på pølsefest med Staysman og Paradise-prinsesse

STAYS SJEKKER KVALITETEN (SONY MUSIC)

Etter låtene «Brun og blid» og «Bleik og sur» har teamet Staysman & Lazz feat. Katastrofe brutt sirkelen, og synger nå om Stian «Staysman» Thorbjørnsens avhengighet til pølser. Og det er ikke nok med et par stk, han vil helst ha «18 Wiener». 

Staysman & Lazz’ plateselskap Sony Music er ikke forsiktige når de omtaler den nye singelen i en mail til 730. 

– «18 Wiener» er et kra
ftig oppgjør med kroppshysteriet blant norske kjendiser, samt et lite stikk til alle der ute som mener at Staysman & Lazz ikke lager musikk om annet enn fyll og fest.»

Fortsetter under


PARADISE-ISELIN X PETTER« KATASTROFE» (SONY MUSIC)

Stian, plis utdyp?

– Personlig synes jeg denne videoen og låta er et mesterverk! Vi har tidligere fått kritikk fra bl.a. Malin Kulseth (musikk- og kulturredaktør i Natt&Dag) fordi vi baserer låtene våre utelukkende på sex og fyll… Vi tok denne kritikken til oss og så til mer seriøse artister som bl.a. Lars Vaular for å hente inspirasjon til denne låta 🙂 Neste låt tror vi skal handle om sprettballer og alenemødre som selger noen hekto, men da kan det jo hende vi får kritikk igjen:/ :/ 
 

(SONY MUSIC)

Sony forteller også at det lenge har vært kjent for fansen at han har et komplisert hat/elsk-forhold til pølsa. Etter at Stian gikk ned 20 kilo på Robinsonekspedisjonen i fjor, fant han raskt matchvekten igjen, mye takket være Statoils 10-kroners tilbud på wiener. 


I musikkvideoen vi har premiere på kan du se Stian både sniffe og fyre opp pølser – før han legger en liten snabb i drinken til en uskyldig jente. Med et fårete glis rundt munnen etterpå. Vi får også et gjensyn med
Paradise Hotels søteste blondine, «Chewing Gum»-gullstrupen Iselin Michelsen

Se premiere på videoen til «18 Wiener» her:
Se også: Staysmans favoritter: – Pamela Anderson… og Voe!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer