Hopp til hovedinnhold
(ALEN GRUJIC/YESBOX/EUFORIA)

Bli med oss å se på huldra

(ALEN GRUJIC/YESBOX/EUFORIA)


17. februar er det premiere på Thale, eventyrthrilleren hvor vi får møte en kjær og fryktet, norsk skikkelse. Nei, ikke fossegrimmen og hans trolske bror nøkken, heller ikke draugen, men lekre, lokkende frøken huldra. Ordet på gatene er at filmen får high five fra mange bransjefolk i utlandet, noe dette indikerer:

En av USAs største festivaler har plukket ut Thale som sin første norske filmvisning.


Hvis du kan svare på hvilken festival det dreier seg om, så blir du med i trekningen av kinobilletter og flotte filmplakater signert av huldra selv, skuespiller Silje Reinåmo. (Vi ville gjerne også dele ut hennes hale som en bonus, men den har smuldret opp.)
Send svaret til [email protected] med «Huldra er hot» som tittel.

– At «Thale» har blitt plukket ut til prestisjetunge XXXX er utrolig spennende, sier regissør og manusforfatter Aleksander Nordaas om festivalen du helst bør vite eller finne navnet på.

– For meg er det også betryggende og rørende å vite at det vi har jobbet så hardt og lenge med har resultert i en film som holder internasjonalt nivå.

(Hint-alarm!)

– Det at Thale er tatt inn på en av de største sjangerfestivalene i USA går nok ikke opp for oss før vi plutselig står i Texas i mars.

Thale har også med blant andre Jon Sigve Skard fra Skjult og Erlend Nervold.


Se Aleksander Nordaas’ stilige kortfilm: Her!

Denne traileren med engelsk tekst har en halv million visninger:


PS! Ikke glem: Mira Craig som huldra 

Les mer