Hopp til hovedinnhold
Han Herman intimkonsert Jennie Sofie Coca-Cola Secret Sessions
Sjekk hvordan Han Herman gjør det i Coca-Cola blindtest (Coca-Cola)

Bli bedre kjent med Han Herman – den første artisten til årets Coke Studio Secret Sessions 💫

Jennie Sofie Lie Pick åpner dørene for Han Herman; førstemann ut blant årets artister til Coke Studio Secret Sessions.

I 2022 fikk vi konseptet Coke Studio Secret Sessions, en serie konserter i regi av Coca-Cola på topphemmelige lokasjoner. Først i Oslo med Alan Walker, etterfulgt av Ylva og Stig Brenner i Trondheim.

I år fortsetter Coca-Cola å servere unike musikkopplevelser, men denne gangen med en twist. Nå får vi nemlig også minikonserter med artistene hjemme hos tre utvalgte Coca-Cola-ambassadører.

Første stopp er hos Jennie Sofie som får besøk av Han Herman.

(Coca-Cola)

Han Herman (født i 01) er fra Sarpsborg, men bor nå i musikkbyen Bergen. I skrivende stund har han gitt ut fem låter, hvor den første av dem ble sluppet i fjor. Han beskrives av flere som Norges best bevarte musikalske hemmelighet, og sammenliknes med blant annet internasjonale stjerner som Ed Sheeran og Harry Styles.

I mars ble han også kåret til Månedens Urørt av P3.

Alt dette gjør Han Herman til en perfekt artist for Coke Studio Secret Sessions, som i år har som mål å løfte frem og gi en scene til up-and-coming artister.

Denne scenen blir den avsluttende, store Coke Studio Secret Sessions-konserten med de to andre (enn så lenge) hemmelige artistene. Det er bare å begynne å gruble på hvem det kan være.

I tillegg til de to andre sangerne har Coca-Cola for øvrig også en hemmelig headliner som vil bli avslørt etter sommeren.

Men før den tid er det altså Jennie Sofie som er så heldig å få en intimkonsert med Han Herman. Og den kan du også få med deg!

For anledningen har Coca-Cola nemlig også laget en aldri så liten YouTube-serie.

(Coca-Cola)

I første episode blir Jennie Sofie bedre kjent med stjerneskuddet.

Han Herman forteller blant annet om hvordan han startet med musikken, stilen sin og forholdet hans til sosiale medier.

Sammen slipper også duoen kreativiteten fri – både via et lynkurs i socials og Instagram Reels, så vel som en en aldri så liten blindtest.

Vil du bli bedre kjent med Han Herman, få med deg Jennie Sofie sine Instagram-tips og høre den nydelige intimkonserten med artisten?

Da kan du sjekke ut den første episoden med Han Herman her!

Les mer

Nyeste saker fra 730.no