Hopp til hovedinnhold
(TV3) 

Bli kjent med årets Paradise Hotel-prinser og prinsesser


(TV3) 

Årets vinner-mennesker har meldt sin ankomst.

14. mars starter sesong 8 av Paradise Hotel Norge, og TV 3 kan som vanlig tilby en rik flora av ulike personlighetstyper. Carl Aksel (20) fra Oslo forteller at har ligget med 300-400 jenter, mens en brannmann fra Valdres røper at drømmedama er Astrid Smeplass. 

Fellesnevneren er en deilig cocktail av høy selvtillit og tilsynelatende totalt fravær av selvinnsikt. Guttene gønner på mest. 

Bli kjent med årets kull under. 

Nina Martnes (25) fra Svolvær
 

Klassisk nordlending som ikke lar seg pille på nesa. Hun er gjerne iskald og manipulerende for å få viljen sin. Nina har IQ på 129 og elsker å spille poker. Den perfekte partneren for henne på hotellet må være en gutt som ifølge henne «ikke er kjerring».

Imme Snarberg (21) fra Bergen

Bergensjenta Imme er avhengig av sjokolade. Det er imidlertid ikke et problem, fordi hun trener hele ni ganger i uka! Hun er festens midtpunkt, selv om hun ikke drikker alkohol. Hun faller gjerne for en gutt med én gang hun møter ham, og skal komme langt i Paradise Hotel på sjarmen.

Henriette Otervik (21) fra Trondheim

Henriette er en trønderjente med ambisjoner om å jobbe i politiet. Derfor trener hun oftere enn én gang daglig. Ellers er hun en skikkelig partyjente som ikke så opptatt av politikk og verdensproblemer, og hun får sjeldent med seg ting siden hun aldri ser på nyheter. Hun elsker å dolle seg opp, og ville aldri i livet gått på byen i bukser.

Eileen Eriksen (23) fra Sarpsborg

Sarpsborgjenta Eileen er med på Paradise Hotel for å møte nye mennesker. Hun er jålete og liker å pynte seg med kjoler og høye hæler. Hun hater folk som blir behandlet urettferdig, og om det skulle skje, tar hun gjerne opp kampen.

Mikela Beckovic (20) fra Oslo 
 

Gjøviksjente som alltid søker fart og spenning. Selv liker Mikela best å henge med gutta, og trives godt i sosiale lag. Men hun har kort lunte, og kan bli irritert av småting.


Synøve Rexhbogaj (24) fra Skjetten

Synøve fra Skjetten kaller seg selv for en guttegal guttejente. Hun elsker tatoveringer og amerikansk fotball. Hun tar ikke imot dritt fra noen, og smeller gjerne tilbake hvis noen langer ut mot henne. Har hun det som skal til for å stå igjen med Paradise-kula i hånda?


Carl Aksel Jansen (20) fra Oslo


Skikkelig vestkantgutt fra Oslo som ikke er flau over at han er i overkant metroseksuell og veldig opptatt av utseende. Ifølge Carl Aksel bør flere gutter gå med sminke. Drømmedama bør ha silikonpupper.


Øystein Myhren Storaa (21) fra Hønefoss

Øystein er en basketballgutt fra Hønefoss som er veldig opptatt av utseende. Derfor trener han knallhardt for å se bra ut. Det resulterer igjen i mye oppmerksomhet fra damene. Han har som mål å vinne Paradise Hotel fordi han hater å tape.


Henning Djupnes (21) fra Valdres/Trondheim
Valdresgutt som holder til i Trondheim. Drømmedama er Astrid Smeplass. Henning er opptatt av at alle skal ha det gøy, men er selv en avbalansert type. Han er utdannet brannmann, men klarer han å slukke nok branner på Paradise Hotel til å vinne hele premien?

Mayoo Indiran (25) fra Lørenskog Lørenskog-gutt med røtter i Sri Lanka. Mayoo er perfeksjonist og en ekte gentleman, som liker å kle seg pent. Det viktigste for Mayoo er å behandle damene med respekt. Men vil han vinne Paradise Hotel ved å være snill?


Jonas Ulseth (20) fra Stjørdal

Selv sier Jonas at han er den deltageren folk ikke skulle tro at er med på Paradise Hotel, men som man blir veldig glad for at faktisk er med. Han er en Stjørdalsgutt som hyller trønderne som de beste menneskene i verden. Jonas synes det er idioti å bruke masse penger på merkeklær når klær fra Fretex er vel så bra.

Se også: Topp 10 hendelser fra fjorårets Paradise-premiere

Les mer