Hopp til hovedinnhold
mathilde ullum 730
Mathilde Ullum stiller til SOMMERFJAS (Instagram/mathildeullum)

SOMMERFJAS med Mathilde Ullum

730.no fjaser med vår egen største stjerne alias Mathilde Ullum 🌟

Fortsatt god sommer godtfolk! 

Vi gønner videre på med SOMMERFJAS, og den gangen er det ingen ringere enn programleder for 730.no-podcasten Mathilde Ullum (født i 93) som står for tur.

Foruten om å intervjue landets største stjerner i podden, har Mathilde Ullum også gjort seg bemerket på TikTok.

Kanskje spesielt dokumenteringen av raningen i Italia. Det kommer vi tilbake til.

Utenfor landegrensene er hun muligens best kjent som hun Taylor Swift hjalp med å finne toalettet backstage på The Eras Tour 😉

Men denne gangen er ikke 30-åringen her for å dele sin Swiftie-ekspertise eller for få de beste historiene ut av andre.

Nå skal det fjases om sol, sommer fest og ikke minst podcastdronningen selv. 

Sjekk ut praten med Mathilde Ullum nedenfor.

mathilde ullum kevin lauren caroline nitter

Mathilde & Friends (Instagram/mathildeullum)

Hei Mathilde! Har du noen spennende planer for sommeren?

– Jeg har brukt opp alle pengene mine på påskeferie, så nå skal jeg jobbe rævva av meg for å tjene til neste års påskeferie. Hovedsakelig for å lage innhold på TikTok. Med andre ord et dyrt prosjekt.

Hva slags stil kjører du om sommeren?

– Etter et intervju med Se&Hør der jeg sa at jeg liker å eksperimentere med klær på festival og hadde på meg en hvit linkjole fra ByTiMo, så tror jeg at jeg skal holde meg unna å kommentere stil. Men målet er alltid å få andre til å bli sjalu, skal si ifra når det skjer!

Hvordan ser den perfekte sommerdagen ut for deg? 

– Jeg skal snevre det ned til et øyeblikk: Jeg skal ha på meg en blomstrete lang kjole, litt promille og sykle nedover St. Hanshaugen med blomster, vin og ferske reker i kurven og kjæresten min i fosterstilling på bagasjebrettet mens jeg synger det nye albumet til Astrid S av full hals på vei til stranden.

Hvilken film/serie så du sist? Og hvilket terningkast gir du den?

– Min egen eksamensfilm som er basert på mitt eget liv i sjangeren mørk komedie. Gir den terningkast 6!

Hvis du kunne levd ut historien fra en film i sommer, hvilken ville det vært?

Midsommar, neida. Har alltid identifisert meg som en ydmyk blanding av Bridget Jones og Samantha Jones. Men akkurat nå skulle jeg heller levd i Isabel Raad sitt snapshow. 

mathilde ullum podcast 730

(Instagram/mathildeullum)

 Har du noen tips om hva man kan finne på en regnværsdag?

– Bortsett fra å høre på podcasten min mener du? Jeg elsker å høre podcast og sortere skuffer. Har hørt over 10.000 timer podcast i mitt liv!! 

Hva spiser du helst om sommeren? Og hva drikker du?

– Jeg har rutinene til et 5 år gammelt barn, og hvis jeg liker noe så får jeg helt hang up og må ha det ti ganger som dagen. Og gjennom eksamensperioden må jeg si at det har gått i mye energidrikk. Helst 1,5 liter om dagen. Stakkars kroppen min.

Har du en favorittrestaurant eller utested du bare må innom om sommeren?

– Ja, og hvis du hadde sett bankutskriften min ville du visst at det er mange. Alex Restaurant på Frogner besøker jeg minst en gang i uken, i tillegg til indisk på Jewel of India og italiensk på de la Casa. Helst alt på samme dag.

Hvis du skal ta deg en fest i utlandet – hvor vil du helst dra?

– Jeg var nettopp i Barcelona, men hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd det var Las Vegas. Wow. Jeg som var redd for å bli ranet av lommetyver burde heller vært redd for å bli frastjålet hørselen, for som de blæstet høyttalerne med fem år gammel listepop.

(Instagram/mathildeullum)

Hva er det beste utestedet i Norge på sommeren?

– Alt med uteservering og sol. 

Hvordan er du på fest?

– Det kommer an på det sosiale batteriet, men som oftest tar jeg den regningen dagen etter. Før brøt jeg meg alltid inn i Frognerparken etter byen fordi jeg aldri ville at kvelden skulle ta slutt. 

Hvilken låt er tidenes sommerlåt for deg? Og årets?

– Alt med Taylor Swift, Dagny og Astrid S. Jeg hører på «I Can Do It With A Broken Heart» MINST 15 ganger om dagen. 

Hva er sommerens vorspiel-anthem?

– «I am looking for a man in finance, 6’5, blue eyes»

Hva er sommerens nachpiel-anthem?

– Jeg drar ikke på nachspiel fordi ingenting bra skjer etter klokken har bikket to om natten. 

Hvilken sang er best å danse til?

– «Hoedown Throwdown» av Miley Cyrus, fordi en line dance hitter hardere på dansegulvet. 

Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Natt til 1. mai da jeg ble dopet ned på Eilerfs Landhandleri av to gutter som ble kastet ut av utestedet og stod utenfor for å vente på meg. Takk Gud for at noen fulgte med og hjalp meg! Skumle greier som toppet seg da jeg fikk karret meg til legevakten for å ta blodprøver og ble bedt om å passe bedre på drinken min. 

Har du et godt tips til dagen derpå? 

– Bade, dusje i kaldt vann, eye patches, poweraid, pusse tennene, musikk og en mikrodose valium.

Hva bruker du mest penger på om sommeren?

– Imponere folk jeg ikke kjenner med å kjøpe ting jeg ikke trenger.

Hvem vil du helst møte i sommer, og hvorfor?

– De morsomste menneskene er ofte de man kanskje ikke har så mye forventninger til? Så de møtene man har i kassen på Kiwi eller når man spør om retningen til stranden er kanskje de morsomste. Hvis man har for høye forventninger er det jo umulig å leve opp til det. Med mindre man er Taylor Swift, da lever man opp til alle forventninger!

Hvem vil du helst IKKE møte i sommer, og hvorfor?

– Taxisjåføren som ranet meg i Italia. Han skapte mange problemer!

@mathildeullum

Svar til @amalieeinan sommerkrimmen del 4 ❤️ pass og penger #norsktiktok #sommerkrimmen #italia #positano #amalfi #robbed #mugged #fyp

♬ Italia – UNDERGRUNN

Hvem vil du aller helst våkne opp med?

– Kjæresten min.

Hvem vil du helst ikke våkne opp med?

– Alle andre enn kjæresten min av praktiske årsaker.

Har du noen gang hatt en sommerflørt? Eller er det noen som kan kvalifiseres som det i år?

– Jeg har hatt mange, men de fleste vet ikke om det. Nå tror jeg kjæresten min vet om det, men han har en annen og det er en amerikansk flamme som ligger til kai på Ulvøya.

Ikke sant. Tusen takk for praten, Mathilde! Kos deg masse i sommer ❣️


Dersom du trenger noe å høre på i sommer finner du podcasten til 730.no gratis hvor enn du lytter til podcast.


Se også: Hvem er drømmegjesten til Mathilde Ullum?


 

Les mer