Hopp til hovedinnhold

Ble sjokkert over dårlig kritikk

Oktobernummeret av Paper er the art issue, og har passende nok en artsy, (alltid) velfrisert Brandon Flowers på omslaget.

Bladet forteller The Killers-vokalisten at de synes han har en unik stemme, som kan gå fra å være delikat, til å spytte flammer, noe 28-åringen mener skyldes dårlig platekritikk.

– Når du vokser opp vet du om Rolling Stone og Spin. Broren min hadde NME og Spin på veggen med Morrissey på dem. Man kan ikke unngå å legge merke til pressen. Spin gav Sam’s Town to stjerner. Det var et sjokk fordi vi elsket den, vi synes den var så bra.

– Det dette gjorde, som jeg er takknemlig for, er at det tente en flamme i oss, som vi ikke hadde under Hot Fuss, da prøvde vi å være rolige og ikke gjøre feil, mens med Sam’s Town spilte vi for livet vårt, for å vise hver eneste journalist som kom den kvelden at dette albumet var bra, og jeg startet å synge og pushe meg selv. Vi ble et bra liveband.

(Spin er mer glad i The Killers’ tredje album, som fikk 4,5 av 5 stjerner.)

Brandon gir bladet for øvrig ingen fornuftig forklaring på «Human»-linjen «are we human, or are we dancer». Hverken hva han mener, eller hvorfor han sier danser, ikke dansere.

– Det skuffet meg litt (at så mange lurer). Jeg bare syntes det var bra. Jeg forstod det, og jeg skjønte at det var annerledes. Da David Bowie gjorde noe abstrakt, var det ingen som stilte spørsmål.

Se også: 730 traff The Killers-gutt

Videoen til den første singelen fra Sam’s Town:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer