Hopp til hovedinnhold
HOWDY (ZERVOS) 

– Ble overrasket over hvor cute jeg høres ut

HOWDY (ZERVOS) 

 
Pasha for president? Gutten med den største sveisen, energien og selvtilliten er allerede klar med sitt andre album. Men varierte PARK. er først og fremst et resultat av rastløshet, skal vi tro artisten selv.
– Dette er låter som jeg har jobbet med altfor lenge som jeg må få ut ellers så blir jeg gal og klarer ikke å fortsette. Hele albumet har kommer ganske naturlig av seg selv. Jeg har ikke hatt en klar visjon på albumet før det var done, sier Pasha om PARK.

PARK. inneholder passende nok live-kutt fra Pashas nylige konsert på Parkteatret, og har blitt til ved hjelp fra gjester og produsenter som RebMoe, Soul Gem, Henrik The Artist (Rytmeklubben), Jimi  Somewhere, Coucheron, Ketil  Jansen (Lemaitre), Jerry Folk, JNS, Odd Martin Skålnes (O.Martin) og Askjell Solstrand.

Vi ba Pasha om å brekke ned PARK.
låt for låt. Se hva Rykkinn-ordsmeden forteller nedenfor.

1. P.Y.G. (prod. Coucheron)

– Jeg ville bare ha en låt der alt for mye skjer på en gang. Som forvirrer deg. Jeg og Couch hadde noen sessions rett etter Slottsfjell og var bare gira og inspirert.

2. Hunnys (prod. Coucheron)

– Dette var en beat jeg klarte å tæsje fra Coucheron for 2 år siden som har alltid vært en av mine favoritter, men jeg har aldri sett når og hvordan jeg kunna ha gitt den ut før nå.

3. Purple Pudding (prod. Coucheron)

– Bare en jævlig fin dag i studio. Jeg ble overrasket over hvor cute jeg høres ut. Har aldri lekt sånn her med stemmen min før.  Dette er helt klart en av mine favoritter på plata.
 
4. Right this time – feat. Soul Gem (prod. Jerry Folk)

– Jeg er stor fan av Jerry Folk! Synes han har sykt fet sound og har vært fanboy en stund. Så hadde han tid til en session. Mekka 2 bængers kjapt! Også bare ringte jeg Soul Gem under session og ba han komme asap for å gjøre hooket. Soul Gem er Nate Dogen til min Snoop.  

5. Woods feat. Jimi Somewhere (prod. Erik Samkopf, Kristoffer Severinsen og JNS)

– Woods er min baby! 2 år gammel låt jeg har gått frem og tilbake på lenge. Ideen starta med Sampkof. Og så bare bygget det seg på med Kristoffer og JNS. Jeg er egentlig aldri så hypp på features rapvers på låtene mine. Men synes Jimi Somewhere har noe veldig spesielt som jeg følte denne låta trengte. 

6. Love is real.

– Fin skit fra park.

7. I Don’t Speak French (prod. Coucheron), med RebMoe

– Rebmoe er stjerne. Dette er egentlig hennes låt. Jeg hørte den og hoppet på. 

8. Freaky (prod. Coucheron)

– Sexy låt.

9. Delorean (prod. Odd Martin Skålnes &  Kristoffer Severinsen)

– Dette er en fin pause fra alt som skjer i albumet. Bare noe helt off som roer ned før det klikker enda mer.

10. Do What it do ( prod. Askjell Solstrand)

– Var i Bergen en uke å hadde masse sessions. Dette var en låt jeg lagde første dagen. Jeg prøvde å lage min versjon av «Roses» av outkast.

11. Prettyboi Bounce feat. Soul Gem (prod. Ketil Jansen & Coucheron)

– Fin party bænger.

12. Last call.

– Det er min trofaste DJ Prettyboi gov. Som er så gira at jeg bare måtte ha han med på plata.

13. Blaze feat. Henrik The Artist (prod. Henrik The Artist)

– Endelig har jeg en moshpit-låt. Og alt takket være Henrik. Første gang vi jobbet sammen. Bare naila det boom 🔥🔥🔥🔥

Se også: Spotify boikotter R. Kelly og XXXTentacion

Nyeste saker fra 730.no

Les mer