Hopp til hovedinnhold
khloe kardashian forlovelsesring tristan thompson instagram
Ya girl Khloé Kardashian (Hulu/Disney+)

Khloé Kardashian og Tristan Thompson ble forlovet i smug

OPPDATERT 28. september: Hmmmm…

Tristan Thompson vil egentlig være en gift mann? 🥹 Desember 2020 fridde han til Khloé Kardashian og de ble da forlovet – én måned før han gjorde influenceren/Instagram-modellen Maralee Nichols gravid. I den nyeste episoden av The Kardashians sesong 2 bekrefter Khloé, som nettopp fikk sitt andre barn med NBA-spilleren, at han fridde. Men Khloé hevder at hun svarte nei fordi hun ikke stolte på ham. Sosiale medier setter dog ned foten og minner om at Khloé alias Kokko Koko, i første halvdel av 2021, viste frem en ny gigantisk diamantring flere ganger. Blant annet på bildet nedenfor. På noen av bildene kommenterer en stolt Tristan Thompson med diamant-emojier. Kanskje Khloé husker litt feil når det gjelder om hun svarte ja eller nei da han fridde? Tristan har nå fire barn med tre kvinner.

Folk er raske til å påpeke at det Khloe sier i den nye The Kardashians-episoden ikke ser ut til å henge på greip.

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Denne helgen ble det kjent at Khloé og Tristan Thompson har fått sitt andre barn sammen, denne gangen via surrogati. True Thompson (født i 2018) har dermed blitt storesøster til en liten gutt, som vi enn så lenge ikke kjenner navnet til.

Hun har også lillebror Theo (født i 2021) fra Tristans sidesprang med Maralee Nichols, og storebror Prince (født i 2016), som er sønnen til Jordan Craig.

Liten verden: Jordan Craig har vært gift med Tyga – eksen til Khloés lillesøster Kylie Jenner.

True Thompson Prince Thompson
True og Prince Thompson (Instagram/realtristan13)

Men den nyfødte gutten til Khloé Kardashian får ingen stefar med på kjøpet.

Nå melder flere amerikanske medier at 38-åringen er singel igjen etter et kortere forhold med en mystisk mann.

KoKo skal ha begynt å date en ikke navngitt investor like før sommeren. Skal vi tro Us Magazine var det storesøster Kim Kardashian som introduserte paret på en privat fest.

«Khloé har gått videre og er lykkelig i sitt nye forhold, som fortsatt er på et tidlig stadie», skal en kilde ha fortalt sladderbladet i juni.

Den nye romansen skal ha gjort Tristan Thompson sjalu, da han nok en gang skal ha vært interessert i å få Khloé tilbake 🙂

Tristan Thompson er freidig i The Kardashians (Hulu/Disney+)

Se også: Khloé Kardashian vekker liv i familiefeiden med Taylor Swift

Men til tross for varme følelser skal forholdet ha blitt kortvarig. Bruddet kom like før Khloé ble tobarnsmor sammen med eksen.

«De gjorde det slutt for noen uker siden, ting bare dabbet av mellom dem», forteller en kilde til magasinet nå.

Nyheten kommer samtidig som de tragiske rapportene om Kim og hennes kjære Pete.

Se også: Nettet reagerer på bruddet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson

Les mer