Hopp til hovedinnhold
UNDER INNSPILLINGEN BLE ED NESTEN GRØNN (FOTO: UNIVERSAL PICTURES)

Ble forbanna på Hulk


UNDER INNSPILLINGEN BLE ED NESTEN GRØNN (FOTO: UNIVERSAL PICTURES)

Mange ville kanskje synes det var rart hvis Spiderman ble fulgt opp av en ny film som het Spiderman, hvor man  på nytt får se hvordan Peter Parker blir til edderkoppmannen. For fem år siden kom Hulk, og oppfølgeren, The Incredible Hulk, later som om den forrige filmen ikke eksisterer.

Den franske regissøren av del to av Hulk, Louis Leterrier, som har hatt stor suksess med Transporters-serien, sier til USA Today at han først sa nei til prosjektet, av respekt til regissøren Ang Lee, som står bak 2003-versjonen. Senere fant han ut at han måtte si ja til en så stor sjanse (dette er hans første amerikanske film, med et budsjettet på nesten 800 millioner kroner), noe som skulle vise seg å bli en større utfordring enn ventet.

Krangel 

Under innspillingen ble nemlig hovedrolleinnehaver Edward Norton, som var med å skrive manuskriptet, uenige med produsentene og sjefene for tegneserieselskapet Marvel; Norton ville ha flere roligere scener med dialog, mens de andre ønsket mer action og mindre prat. Etter hissig krangling gav Norton opp kampen, men har har i etterkant hevnet seg ved å  avlyse mesteparten av promoplanene (han nektet blant annet å snakke med USA Today).

Regissøren selv hinter overfor den amerikanske avisen at han synes skuespilleren overreagerer: «Kom igjen ‘a, det er
bare en film – om en grønn fyr som løper rundt.»

Se traileren til sommerblockbusteren:

2008-versjonen av Hulk har også med Liv Tyler og bad-ass Tim Roth, samt et innslag med svære Lou Ferrigno, bodybuilderen som spilte Hulk i TV-serien fra 70-tallet.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer