Hopp til hovedinnhold
TEAIRRA MARI (FOREEL ENTERTAINMENT/INTERSCOPE)

Ble dumpet av Jay-Z

– For å være ærlig så vet jeg ikke hva som skjedde. Seks måneder etter at platen min kom ut, ringte de plutselig fra kontoret til Jay-Z og sa at det var over. Jeg trodde alt var bra, og jeg har aldri vært så lei meg noen gang.

Teairra Marí var 16 år gammel da Shawn «Jay-Z» Carter signerte henne til sitt musikkselskap Roc-A-Fella i 2004. Detroit-piken flyttet til New York, fikk spille inn album med store produsenter, varme opp på Destiny’s Childs verdensturné og reise med Jay til London for å promotere sin plate Roc-A-Fella Presents: Teairra Marí.

Så gikk det altså til helvete.

– Jay-Z behandlet meg alltid veldig pent, men jeg har ikke snakket med ham etter den telefonen. Det var ganske iskaldt å sparke meg på den måte, men jeg er over det nå.

I dag er Teairra 21 år og smørblid. Iallefall da 730.no ringer henne opp i Los Angeles, hennes nye hjemsted.

– Det er så deilig her. Hvordan er været i Norge? Jeg har på meg klikk-klakker nå, haha…

– Men ja, den telefonen var helt grusom. Jeg orket ikke fortelle noen at jeg hadde mistet dealen min og jeg tror jeg holdt det hemmelig i mange måneder, helt til ryktene startet. Etterpå ville jeg gi opp musikkbransjen, bare lage sanger og synge på klubber og gatehjørner, haha. Ha musikk som en hobby.

Men frøken Marí fulgte ikke denne planen. Hun er nå signert til indielabelen Foo Reel via Interscope, og lanserer sin nye singel denne uken.

Hunt 4 U handler om en jente som er i et forhold med en mann som stadig forandrer seg. Hun jakter på den kjæresten hun følte hun tidligere hadde, personligheten hun forelsket seg i som, men som ikke er den samme.

På låten er Pleasure P fra Pretty Ricky hennes bedre halvdel, men i virkeligheten er hun ikke sammen med noen.

– Jeg er singel, skikkelig singel akkurat nå. Men det er okay, jeg har så mye å gjøre uansett. Snart skal jeg levere inn albumet og det er et par låter som står igjen. Vi er i diskusjon med Eve og T.I., så kanskje de vil gjeste.

– Det blir gøy å la folk få høre meg i dag, jeg har jo blitt mer moden. Mine nye bilder viser en mer selvsikker Teairra Mari. Jeg føler meg mer sexy og ettersom jeg er kvinne, viser jeg det. Jeg er den jeg er, jeg bestemmer selv og jeg følger ingen trender, men jeg applauderer alle damer som uttrykker sine sexy sider.

Ettersom vi ringer fra Norge, må man spørre henne om Ray Kay, som regisserte videoen til hennes Sean Garrett-produserte Roc-A-Fella-debut «Make Her Feel Good».

– Åååh, selvfølgelig husker jeg Ray Kay! Han fikk meg til å føle meg som en stjerne. Før jeg skjøt den videoen hadde jeg laget noen amatørvideoer, men dette var min første ordentlige. Jeg fikk egen trailer og ble vartet opp skikkelig. Dere må love å hilse Ray. Fortell at jeg savner ham.

(Bilder fra videoinnspillingen med Ray Kay i 2005 ser du her.)

Videoen til «Hunt 4 You»:


Fra fotoshoot med King:


Fra innspillingen av «Hunt 4 You»:


«Make Her Feel Good» (2005) regissert av Reinert:
Bilder av Jay-Z i Norge i fjor sommer.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer