Hopp til hovedinnhold
FOTOGEN GJENG (RUBEN NESSE)

Blått og vått fra Bergen ?

Denne uken legger Kakkmaddafakka ut på en storstilt Europa-turné. 

Godnsutene skal innom hele 26 byer, og bare én av dem er norsk – selvfølgelig hjembyen Bergen. Vi deler ut noen billetter nederst i saken. 

Men før bergenserne setter snutene mot Paris, London, Amsterdam og hele elleve tyske byer varmer Kakkmaddafakka opp med singel- og videoslipp. 

Never forget: Kakkmaddafakka «hyller» VG-journalister

Musikkvideoen til «Naked Blue» er debuten til Rhina Chloé Raths, som også er DJ og modell. 

– Vi er velsignet for å ha kommet i kontakt med talentfulle Rhina, sier Axel Vindernes fra Kakk til 730.

– Hun er dritsmart og en fantastisk DJ. Vi digger henne! Dette er første video hun noensinne har laget og vi er glad for at hun ville jobbe med oss!

Multitalentet stiller også som hovedperson i snutten, og premieren får du her: 

– Det var kunsten brakte oss sammen, og det var klart fra starten at bandet og jeg vil lage noe kunstnerisk sammen. Vår første prosjekt sammen er musikkvideoen for singelen «Naked Blue» og for å være ærlig – så har jeg aldri klippet en video før. Jeg spurte min venn «Elena» fra dansegruppen min om hun vil hjelpe meg å filme noen ting, og slik ble videoen født, sier Rhina til 730. 

– Videoen er nesten som en dagbok, og jeg tror at mange fans har opplevd lignende ting i livet. Du finner mange private opptak – inkludert 10 år gamle skate-opptak av Axel og Pish. Videoen skal vise glede og skjønnhet i livet og underholde publikum positivt. Maleri og kunst er en viktig del for bandet og meg – som du kan se i klippene tagger jeg singel-coveret (designet av Vera Kleppe) på en stor vegg. Jeg er veldig takknemlig for alle talentfulle og positive mennesker rundt meg, og jeg ser veldig fram til å skape flere vakre ting i fremtiden, avslutter regissøren. 

Lyst på billetter til konserten på USF Verftet i Bergen 15. desember? Send en mail til [email protected] hvor du forteller én festlig ting om deg selv. Vinnerne trekkes neste uke. 

Se også Kakkmaddafakka-kis solo: Good vibes! Sommer og sol! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer