Hopp til hovedinnhold
WILL SMITH ER HANCOCK (SONY PICTURES) 

Blandet respons for Will Smith

WILL SMITH ER HANCOCK (SONY PICTURES) 
 
Antihelter er ofte stor stas, og Will Smiths rollefigur Hancock i filmen med samme navn er en dvask superhelt som er mest kjent for å putte fylla og faenskap foran å hjelpe folk, men som møter en PR-agent som skal hjelpe ham å få et bedre omdømme. Noe som blir vanskelig når Hancock begynner å miste kreftene.

Etter fjorårets suksess med I Am Legend, som dro inn 77 millioner dollar i den amerikanske åpningshelgen, har de fleste forventet at mannen i gata også skal løpe på kino for å dekke Will Smiths nye blockbusterforsøk når den starter i USA 4. juli (i Norge to uker senere). Men dessverre for Smith og regissør Peter Berg, har filmen fått mye dårlig omtale.
 
Nå er det ikke sikkert at det har noe å si for populæriteten.
 

CHARLIZE THERON ER HANCOCKS WIFEY (SONY PICTURES)

Noen av de største amerikanske avisene kaller filmen «lite tifredstillende», «forvirrende» og «bisarr», i følge AP, mens Washington Post mener Hancock er et «strange freakshow» som mangler spenning og forklaring på det som skjer. Heldigvis får den også det som kan tilsvare terningkast 4 og 5 av andre kjente kritikere, og når det kommer til spekulasjoner om hvordan eventyrkomedien kommer til å gjøre det, er mange sikre på at det blir en ny suksess for Will Smith.


En representant for Media by Numbers mener nok personer i USA kommer til å se Hancock i premierehelgen til at man ender på mellom 75 og 80 millioner dollar, altså omtrent like bra som I Am Legend.

Den afrikanske blondinen Charlize Theron spiller Hancocks kone, mens Jason Bateman fra komedien Juno og serien Arrested Development har rollens som hans ambisiøse agent.
 
De fleste land har fått et kjent, lokalt landemerke bakt inn i filmplakaten. Den norske versjonen har med Holmenkollen-hoppet.


Traileren til Hancock:Nyeste saker fra 730.no

Les mer