Black Panther-flørting?

21. feb 2018 kl. 00:00
GOD TONE: LUPITA OG MICHAEL (INSTAGRAM, MARVEL/DISNEY)
GOD TONE: LUPITA OG MICHAEL (INSTAGRAM, MARVEL/DISNEY)


Michael B. Jordan er superskurken Killmonger i
Black Panther, mens Lupita Nyong’o spiller den hemmelige Wakanda-agenten Nakia. Hun er også eksen til selve panteren… Men ordet på gatene er at det irl ble hett mellom Michael og Lupita på settet.

Er de dog turtelduer på ekte? Eller bare skjemtegauker?


Den 31 år gamle California-gutten, som i 2015 spilte Human Torch i
uheldige Fantastic Four, tapte ifølge CNN et veddemål mot 34-åringen fra Kenya.


Hver gang Lupita ber ham ta en armheving, så må han gjøre det. Uansett hvor de er. Noe hun lekent nok ofte koser seg med – som igjen skaper mye (relation)shipping blant fansen: 

A post shared by Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) on


Romanseryktene ble ikke mindre av brunstige tweets – som de kjapt slettet:– Kom tilbake med de sjokoladekakene. Er du klar for runde 2?, skriver Mike til Lup og legger til «du vet du vil ha dette» som emneknagg.


– Ingen dessert før du gjør det riktig, svarer hun og legger du «du er ikke klar».

røper Michael at armhevingene er i forbindelse med TV-showet SafeWord, hvor kjendiser gir hverandre utfordringer. Snork.

Black Panther satte rekord for en solo superheltfilm, fulgt av å bli den mest sette filmen på en mandag noensinne; en rekord som tilhørte Star Wars: The Force Awakens. Det er forventet at det
Ryan Coogler-regisserte eventyret kommer til å få en nesten like populær andre helg, i motsetning til de fleste filmer, som stort sett fort faller i interesse.


Totalt sett dro Marvel-blockbusteren fra Wakanda inn over 370 millioner dollar alias nesten 3 milliarder kroner i helgen. Dette gjør
Black Panther til den 15. mest innbringende filmen i historien i løpet av første weekend. 

I Norge tar
Black Panther også førsteplassen, med 54 409 solgte kinobilletter i sin første halve uke, noe som tilsvarer 7 millioner kroner.(Knusktørre Fifty Shades Freed får andreplass i sin andre uke, med kun
25 320 billetter. 50 Cents nye film med sønnen til Ice Cube ble bare sett av 3141 personer på kino i Norge i sin første uke… Forresten, Black Panther-feberen herjer kanskje ikke over hele landet? Vi sjekket litt rundt, og hos for eksempel Aurora kino i Alta er det i skrivende stund ikke solgt én billett til kveldens 20:30-visning.) 
 
Fortsetter nedenfor.
 
LUPITA SOM BLACK PANTHERS EKS, LETITIA WRIGHT SOM PANTERENS RÅ LILLESØSTER (MARVEL/DISNEY) 

Michael B. Jordan ble først kjent som 16 år gamle Chronicle. Sammen med Black Panther-regissør Ryan Coogler laget han kritikerroste Fruitvale Station og Creed. Michael debuterer som filmregissør til neste år via The Stars Beneath Our Feet. Filmen, basert på romanen med samme navn, handler om en ung gutt som forsøker å klare seg i Harlems verste nabolag etter at broren blir drept. Sylvester Stallone har bekreftet at de straks starter innspillingen av Creed II alias Rocky VIII.
 
Fortsetter nedenfor. 


MICHAEL SOM WALLACE I THE WIRE (HBO)

Lupita Nyong’o studerte skuespill ved eliteskolen Yale i Connecticut (faren er guvernør i Kenya), og debuterte stort via
12 Years a Slave. Filmen ga den meksikansk-kenyanske stjernen Oscar, som gjør henne til både første meksikanske og kenyanske skuespillerinne til å vinne Academy Awards.
I fjor spilte hun i Star Wars: The Last Jedi og senere i år er hun aktuell med zombiekomedien Little Monsters.
 
Se også: To Marvel-filmer har slått Black Panther
 
Tilbakeblikk: 43 Marvel-filmene rangert fra dårligst til best