Hopp til hovedinnhold
Slutt for lenge siden?

Blac Chyna bryter stillheten om Rob Kardashians hevnporno

Et innlegg delt av Blac Chyna (@blacchyna)I forrige uke klikket det litt for Rob Kardashian (igjen), noe vi selvsagt tok skjermbilder av. Les deg opp på dramatikken her.

Via en lang tirade beskyldte han Blac Chyna for å være rusmisbruker, utro, fæl og generelt ustabil. I tillegg til å dele nakenbilder av henne, samt fortelle hvor mange kosmetiske inngrep mor har gjort.

Det har vært forholdsvis stille fra Chynas leir, utenom et par og tjue reklame-innlegg på Insta, da. (Og en tweet fra advokaten.) Som var ganske nøyaktig det samme som hendte forrige gang det var drama. Men hei, hvorfor ikke tjene penger på dette.


I dag tidlig amerikansk tid stilte Blac Chyna opp på intervju med Good Morning America, sammen med sin advokat Lisa Blom. De ble spurt om alt fra intensjonene med forholdet til Rob og hva hun skal gjøre videre.

Ryktene på internett sier at Angela gav bildene til Rob «likes», noe hun avfeier.

– Jeg har faktisk blokkert Rob Kardashian på Instagram, sier hun. 


Intervjueren spør også om hun kun ble sammen med Robert for berømmelse og penger. Da svarer 29-åringen at hun var Blac Chyna lenge før hun traff Kardashian-klanen.«Men hvor går grensene dine? Du har jo lagt ut semi-nakne bilder før?»

Chyna forklarer at det er hennes kropp og hun gjør hva hun vil. Advokaten forteller at uavhengig av hva Angela har gjort i fortiden, så betyr ikke det at det er fritt fram å publisere bilder uten hennes samtykke.

– Bare fordi man har sagt ja til sex en gang, så betyr ikke det at man ber om å bli voldtatt, sier Angela alias Blac Chyna.

Det er absolutt ALDRI lov å legge ut intime bilder av andre. Hvis du har vært så heldig at noen vil dele nudes med deg så skal du holde dem for deg selv. Ikke vær den fyren/dama.

Vi har jo undret litt på hvorfor hun sendte kline-snutten til sin eksmann, men det hun sier gir ganske mye mening.

– Rob og jeg har ikke vært kjærester siden desember i fjor, og du vet når noen «poker» deg og «poker» deg og «poker» deg? Til slutt så kommer du til å sprekke. Jeg gjorde det i håp om at Rob skulle la meg være i fred, forklarer hun. 

Se Blac Chyna prate ut her:
Rob på sin side sier via sin advokat Robert Shapiro* at utbruddet på Instagram og Twitter var en «spontan greie» som han nå angrer på.

Shapiro forteller også til TMZ at det eneste Rob nå tenker på er at lille Dream skal ha det bra.

Ifølge samme nettsted skal eksparet være enig om en uoffisiell 50/50-løsning for den 8 måneder gamle datteren som hittil har funket bra. Ingen av partene skal ha planer om å gå til retten for full omsorg eller lignende. 

(*Ja, han Rob Shapiro. En av advokatene til O.J. Simpson, og kollegaen til Rob Kardashians avdøde far Robert Kardashian. I dramaserien American Crime Story: The People v. O.J. Simpson ble den nå 74 år gamle advokaten portrettert av en eksentrisk John Travolta.) Resten av intervjuet til Blac Chyna kommer senere. Vi oppdaterer så fort det er ute.

Se også: Full krig mellom Rob Kardashian og Blac Chyna – se alt det sjuke han deler

Les mer