Hopp til hovedinnhold
BABY BAD? (YOUNG MONEY/CASH MONEY/REPUBLIC/UNIVERSAL)

– Birdman skrudde hele gjengen

BABY BAD? (YOUNG MONEY/CASH MONEY/REPUBLIC/UNIVERSAL)


Han ser kanskje gem ut, men ifølge Lil Wayne så er Birdman langt fra snill. Tidligere i år forsøkte Weezy å komme seg ut av Cash Money-kontrakten med forsterfaren, og saksøkte labelen for over 400 millioner kroner for manglende betaling og tapte inntekter.
Tha Carter V har ennå ikke kommet, men i sommer fikk Wayne gitt ut Free Weezy Album kun via sin egen Young Money.Rettsaken er dog langt fra over.Ifølge
TMZ hevder New Oreleans-rapperen at
han har dokumenter hvor Drake, Tyga og Nicki Minaj erklærer at Birdman har utelatt å betale dem store summer opp gjennom årene. New York-jenta hevder at Young Money ikke har betalt royalties til hennes produsenter (som Swizz Beatz, T-Minus, svenske RedOne, Dr. Luke, Hit-Boy, Boi-1da, Vinylz, Mike Will Made It), noe Wayne mener ikke har skjedd fordi Cash Money står ansvarlig, uten at de har betalt.
 
 
Søksmålet hevder at Cash Money fikk et forskudd på 100 millioner fra Universal for tre år siden, som ikke ble delt med Young Money. Cash Money mener de til sammen har gitt Weezys imprint over 100 millioner dollar, men at Young Money garanterte 21 album i løpet av 7 år, og at de kun har gjort syv.
 
Se også: Tyga med romantisk musikkvideo: – Kylie er ung, men hun er voksen i senga

Nyeste saker fra 730.no

Les mer