Billie Eilish og broren FINNEAS ringes opp på FaceTime

19. apr 2019 kl. 04:55

Throwback med Billie og broren (Privat)

Albumet til Billie Eilish er så bra – og gjør det så bra – at folk har for lengst startet å hate på nettet.

«Det er egentlig ikke hun og broren som lager musikken»… «Hun er industry plant»… «Interscope har betalt ghostwriters/ghostproducers»… Etc. etc.

Sorry, sutrekopper. 17-åringen har laget sangene på When We All Fall Asleep, Where Do We Go? selv, men med god hjelp fra den fire år eldre storebroren Finneas O’Connell alias FINNEAS.

(Musikeren er også skuespiller, blant annet spiller han Ronnie i Modern Family.)

I tillegg gjorde Billie en av de beste – mest nedstrippede – konsertene under helgens Coachella, med kun Finn og en trommis på scenen.

Tidligere denne måneden ringte The New York Times opp Billie og broren for å snakke om hvordan de laget «bury a friend».

(Låten har drop. Sjelden kost nå om dagen at låter med drop suser opp i toppen av Billboard Hot 100.)

👑 (FaceTime)

I likhet med mange andre artister, ønsker ikke Billie å tilhøre en bestemt sjanger.

– Jeg vil ikke være i popverdenen, jeg vil ikke være i alternative-verdenen, eller hip-hop-verdenen eller R&B-verdenen, sier Billie.

– Jeg vil at det skal være «hva slags musikk hører du på? Billie Eilish-aktig musikk», haha. Du vet? Den andre typen (musikk).

Mamma Maggie Bird er også med på FaceTime. Hun er fet <3

Du får også et glimt av Timbaland, som spår at Billie får 2019s største låt.

Se Billie, FINNEAS (og mamma) snakke om hvordan musikken ble til:

Artig fakta: Billie Eilish Pirate Baird O’Connell og resten av familien er veganere, og hun aldri tatt noen form for dop.

When We All Fall Asleep, Where Do We Go? tok 1. plass på Billboard 200, mens «bad guy» fikk 7. plass og «bury a friend» 14. plass på Billboard Hot 100.

California-jenta er større i Norge: Det ble førsteplass på VG-listene for både albumet og «bad guy», mens «bury a friend» ble nummer 7.

Det er artig å tenka på at 16 år gamle Billie Eilish i fjor spilte på 730-scenen på by:Larm i Oslo. Her traff hun en jevnaldrende norsk rapper

Billie Eilish var som sagt sjef på Coachella, men gjesten hennes fikk ikke lyd på mikrofonen: Coachella må generelt sett steppe opp

Se også: Braksuksess til Billie Eilish