Hopp til hovedinnhold
Hella god gangsta-stemning.

Bilder/video: Young Jeezy i Oslo

At en godt promotert Young Jeezy-konsert flyttes fra Rockefeller til John Dee betyr at altfor mange Oslo-folk er for late. Eller bortskjemte. (Ikke si at du ikke hadde råd. Den eneste unnskyldningen for å være blakk er å være i fengsel.) Det har vært mange konserter denne våren, men hvis man ikke stiller vil det garantert være mange artister som dropper å ta turen. Moralen: Ikke sitt hjemme.

Okay, konsertmessig var Young Jeezy litt som Rick Ross på Sentrum Scene. Teoretisk sett ikke på noe feinschmecker-shit (á la Drake i Spektrum), men i praksis: GØY. TØFT. VELDIG STAS. Atlanta-rapperen som Jay-Z «put on» har en autoritær karisma som suger til seg oppmerksomheten i rommet (swag?), kombinert med en katalog som bugner av både harde og catchy godbiter. Mesteparten fikk vi servert, akkompagnert av unge norske G’s på de første radene som kunne alle låtene utenat. Jeezy koste seg. Etter konserten var brumlebjørnen smørblid og kompis med fans utenfor Grand Hotel. Motiverende type.

Heit oppvarming stod mixtape-aktuelle Kenneth Engebretsen og debutalbumaktuelle Hålogalandslaget for.


Se bildene fra superkvelden ovenfor via fotograf Håvard Jørstad (@HavardJorstad) og en liten telefonsnutt nedenfor. 


Who me? I’m a soul survivor / ask about him in the streets, the boy Jeez a ridaaaah / a hundred grand on my wrist, yeah life sucks / fuck the club, dog, I rather count a million bucks 
 


Se også: 730 x Young Jeezy: – Jeg har ennå ikke nådd mitt karrieremessige høydepunkt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer