Hopp til hovedinnhold

Bilder: Pamela Anderson á la 2013 x Vogue

PAM-OOH-LALA: ’93 TILL INFINITY (LBS/VOGUE BRAZIL)

 
Mange bærer fortsatt på våte minner av henne fra 90-tallssuksessen Baywatch og spin-off-klassikeren Baywatch: Hawaiian Wedding, så bildene under vil nok være til trøst for alle som er fortvilte over at Pamela Anderson har ålt seg rundt i vannkanten for siste gang. 
 
I det seneste nummeret av Vogue Brazil har den renommerte motefotografen
Mario Testino tilbragt en formfull formiddag på stranda med en av
90-tallets aller heteste, som her viser at hun fortsatt holder fysikken på G som om det er ’93. 
 
Den rause, russisk-ættede kanadieren dukket først opp i Playboy i 1989, og fra 1992 til 1998 ble hun verdenskjent via sin rolle som den lekre livvakten C. J. Parker på Baywatch.
 
De dramatiske trommene, den ublyge kameraføringen, de veltrente kroppene: Det var vanskelig å ikke la seg bergta av de komplekse karakterene som patruljerte Los Angeles County-strendene side om side med David Hasselhoff på det glade 90-tall:

(Fortsetter under.)

Tider^^^.

 
Det har ikke røynet på med Hollywood-kioskveltere og tv-suksesser for Pam de siste årene, men den arbeidsglade skuespillerinnen/modellen/aktivisten/forfatterens kropp er fortsatt hella pop: I 2008 kaket hun inn nærmere 3.5 millioner kroner for å tilbringe tre dager på settet av den indiske versjonen av Big Brother. (Word.)
 
Og sånn går no’ dagan: 46 år og fortsatt både rik & raus. Se Pamela Anderson á la 2013 via peruvianske Mario Testino og brazilianske Vogue under. (NB: NSWF-ish):


 

Eyyo?

Se også: Heit throwback-snutt: Se Cindy Crawford fukte strupen (og mannlige tilskuere attåt) i ’91

Nyeste saker fra 730.no

Les mer