Hopp til hovedinnhold

Bilder av evigunge Nas og rumpefagre Iggy Azalea i Oslo

Nas og den australske blondinen Iggy Azalea sammen på turné er en litt snodig kombinasjon, og da den leggy rapjenta og hennes foxy dansere startet kvelden på Sentrum Scene, var ikke publikum helt med.

Det ble bedre stemning da gode, gamle Tommy Tee og Don Martin og TP Allstars kom og blant annet tok sin nye Oslo-smash «Nilsen» og selvfølgelig den udødelige TP-klassikeren «Takin Ova».

Men det var selvfølgelig ringreven fra Queens som var hovedpersonen. Iført rød hoodie og svarte cargo-bukser gjorde Nasir en god konsert, kun ved hjelp av DJ Green Lantern, som også var backup-rapper, og en trommis, som også sang.

Opplegget var altså et stykke unna for eksempel fjorårets Jay-Z’ Telenor Arena-konsert.

Nas fyller straks 40, men så og hørtes omtrent ut som den samme unge fine fyren hip-hop-verden forelsket seg i på 90-tallet.

Hør ham spytte Illmatic-klassikeren «N.Y. State of Mind» i telefonsnutten fra Oslo nedenfor. En av de tøffeste New York-raplåtene noensinne (med knallhard DJ Premier-produksjon).

Oslo state of mind, yo! Nas ble tydelig glad for mottakelsen, og gjentok flere ganger hvor mye han elsker å stille i Norge. Hans nyeste, 11. album (!) Life Is Good er forøvrig råflott.

Lurt nok gjorde Iggy en egen konsert på Blå etter sin Nas-oppvarming. Det utsolgte showet ble en helt annen affære, med et entusiastisk publikum som kunne 22-åringens korte katalog på rams. (Blant annet gratis-EP’en Glory.)

Noen filmet denne telefonsnutten (på kaotisk høykant) fra første rad under «My World»:

Det var litt vrient å venne seg til Iggys aksent mellom låtene, ettersom hun høres mer Atlanta enn Australia ut. Men så er hun tross alt signert av sørstatsprinsen T.I. (som forresten aldri har gjestet Norge, selv om han i fjor fortalte 730 at han «skal være i Norge hele tiden».)

Etter konsertene dro Iggy Azalea og Nas til klubben G10, hvor de fikk servert «Nilsen» på kloss hold (de satt et par meter fra «scenen») og hygget seg i VIP-avdelingen i flere timer.


PS: Ja, stumpen til Iggy er imponerende i virkeligheten.

Se bilder fra konsertene og festen nedenfor.

Nas på G10 i Oslo:

«Nilsen» på etterfesten:

Pumba går hardt i malinga, blant annet for klesdesigner Kjersti Vatle (i Trill-tee):

DJ Chali porker seg på Iggy:

 
PS: Mer Iggy og hennes rause rumpe får du i denne ville videoen!

Les mer