Bildebonanza: Stavernfestivalen dag 2 ♥

9. jul 2016 kl. 00:00
NÅÅÅ KOSER VI OSS <333 (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)

NÅÅÅ KOSER VI OSS <333 (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)


Etter noen timer med marinering i spaet til Farris Bad… (Ei litta digresjon: Herregud de som sier at lykke ikke kan kjøpes har ikke vært i saunaen som lukter pizza, svømt rundt i kildevannsgrotten, drukket isvann med en kvast oppi eller deiget seg i boblebadet med panoramautsikt, liksom hallo.)

Uansett… Med skrukkete hud og et høyt verdsatt Julie Bergan-bærenett under armen lusket vi oss opp til Stavernfestivalen dag 2.


STOR, LITEN SVENSKE (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN) 

Konserten til Zara Larsson kan best beskrives med emojis: Neglelakk-emoji, flamme-emoji og knytteneve-emoji. Kort oppsummert: Fire dansere i verdensklasse (inkludert Zara selv), flere klesskift (som ekte popstjerner gjør) og highnotes herfra til Mysen. G å s e h u d.

Den svenske flinkisen pratet varmt om det norske publikummet, og sa blant annet at hun føler seg veldig heldig som får drive med det hun elsker. Frøkna gikk kjapt fra «Girls Like» feat. Tinie Tempah og «This One’s For You» feat. David Guetta, to korte versjoner av låtene som gjerne kunne vart tre ganger så lenge.

Sist vi traff unge Z sa hun beskjedent at hun gjerne vil sammenlignes med Beyoncé. Stockholm-jenta har kanskje et liiite stykke igjen, men så er hun bare 18 og et halvt år gammel også.  


ARIF HOLDT DET IKKE LOWKEY (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN) 

Stavernfestivalen <3 Arif!

Oslo-rapperen spilte på festivalens minste scene, men så var det også fylt til randen med hengivne fans. Den gavmilde gladgutten serverte «Sulten» tidlig i settet, og avsluttet selvsagt med «Lowkey», med et helt nytt spor rundt midt i settet. 

På slutten av konserten var det tendenser til moshpit på de fremste radene, og energiske Arif burde fått spille i langt mer enn sin tildelte halvtime. #justice4arif 


HJERTEØYNE-EMOJI (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN) 

Veronica Maggio fylte plenen foran hovedscenen, samt det lille området inne på Gjesteparken hvor alle med gjeve VIP-bånd befinner seg.

Uppsala-solstrålen spratt rundt i hvite platåsko og knallgrønn genser, og sjarmerte alle mennesker og dyr i flere mils omkrets. 


Overhørt på VIP: – Asså, kan ikke hun bare spille den ene sangen vi kan. Ingen har hørt det her før, hehehehehe. 

Heldigvis fikk vi hele gullrekken fra svensk-italieneren, deriblant «Femton», «Vi mot världen», «Sergels torg», «Den första är alltid gratis» og selvsagt snik-erotiske «Jag kommer». 


JB STILTE STILTE SOM VANLIG SPORTY (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN) 

Til tross for sterk konkurranse var kanskje Julie Bergan kveldens største høydepunkt.

22-åringen fra Skien har velsignet verden med hit etter hit de seneste månedene, blant annet «Arigato» alias NORGES MEST POPULÆRE LÅT AKKURAT NÅ.

Hvor mange kvinnelige norske soloartister har vært #1 på Spotify Norge før? Vi kommer ikke på noen. (Trist nok.)

Se videosnutt: 

Én til fordi #JulieBergan er 💯💯💯 + nummer 1 i Norge med «Arigato» ❤️

A video posted by 730.no (@730no) on


Det var mer enn rørende å høre JB fortelle at hun året før gjestet festivalen som vanlig publikum, og den gang drømte om å en gang bli booket selv. <333 For et nydelig menneske, og publikum var mer enn begeistret tilbake.

Julie blir råere for hver eneste konsert, og både synger og danser bedre enn langt mer etablerte artister. Vi krysser fingrene for at hun breaker internasjonalt snart, få fortjener det mer.


HEIA NORGE: ALAN WALKER + JULIE BERGAN (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN) 

Alan Walker trakk flere folk enn noen andre på scene 2.

Det er ikke lenge siden 18-åringen fra Fana i Bergen satt hjemme og gamet + produserte låter fra gutterommet, så at han allerede nailer svære festivaljobber er mer enn imponerende.

Publikum i alderen 10-70 danset euforisk, og dønningene fra bassen skapte tidvis mer kaos enn allverdens russetreff. Foruten sine egne låter tok tenåringen selvsagt den nye Coldplay og Beyoncé-remixen, samt innslag av låter fra de norske EDM-kollegaene CLMD og Broiler.

Kort snutt av Alan x Julie: 

Den suverene norske 18-åringen #AlanWalker fikk besøk av #JulieBergan på #Stavernfestivalen ✨🌟💛 Se mer på 730s Snapchat (Navn: www730no)

A video posted by 730.no (@730no) on


Fordi vokalist Iselin Solheim ikke kunne stille steppet Julie Bergan inn på «Faded» og «Sing Me To Sleep». Unge Alan hadde publikum i sin hule hånd fra start til slutt, og sørget for en verdig avslutning på en allerede utmerket festivaldag. 

Nyt dag 2 via vår superfotograf Alvin Santos Tjernshaugen:

Den yngste på Stavernfestivalen?

8 festivaldeltagere med et aktivt dødsønske

Skambra publikum <333

QUEEN Z

Mystiske Alan Walker i egen person, eller dedikert fan?
#festivalmote

Hei Arif 

10/10 joggedress

Veronica Maggio i årets fineste genser 

QUEEN JB

Alan Walker alias festivalens nest yngste?

Se også: 50 bilder fra dag 1 via ett klikk