Hopp til hovedinnhold
PHILIP EMILIOS FØRSTE FESTIVAL-JOBB (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)

Bildebonanza: Stavernfestivalen dag 1 ♥Det er helt sjukt deilig å være i Vestfold igjen, trivelsskalaen er allerede sprengt og vi skal være her helt til søndag. #NKVO!!!

I fjor hadde Stavernfestivalen et rolig pariserhjul midt mellom scener og ølsalg, i år er den byttet ut med to drapsmaskiner av noen karuseller. Våghalser er en mangelvare i 730-redaksjonen, og det ser dermed mørkt ut for en eventuell tivoli-rapport 🙁

Attraksjonene er selvsagt ekstremt Insta-vennlige, og passer fint inn. Likevel er det et element som mangler… Hvor er Aksel Hennie? I fjor var han å se på scenen med Matoma, der han tok opptil flere selfies og stekte sammenhengende i hvert fall tredve minutt. Kanskje han gjør et comeback under Alan Walker i kveld, eller Bryson Tiller på lørdag? Vi kan ikke annet enn å krysse fingrene, vente og håpe.


Video av Maria Mena: 

A video posted by 730.no (@730no) on


Med blomsterkrone på hodet og sol i ansiktet koste Maria Mena seg på hovedscenen i går. Hun pratet mye, og fortalte litt om nesten hver eneste låt. Spesielt fint var dét hun delte om klassikeren «Free» (som vi skriblet ned litt etter hukommelsen, kremt):

– Jeg orker ikke ha fylleangst mer, det er så mange andre ting man kan angste for. Har sluttet å bry meg om de små tingene som ikke betyr noe, og jeg bryr meg ikke om hva andre synes om meg; Jeg liker meg sjæl! 

Det er på ekte umulig å ikke like den sympatiske musikeren, og man får litt lyst til å pakke henne inn i et teppe og si at hun er mer enn god nok. Selv om hun garra vet det selv. Hun dro blant annet frem godbiten «You’re The Only One», vakre «Not Sober» med den litt mørke bakhistorien og tittelsporet fra siste albumet Growing Pains som er en ment for fansen. Mer Maria Mena, takk. <3

 

PHILIP EMILIOS FØRSTE FESTIVAL-JOBB (ALVIN SANTOS TJERNSHAUGEN)


Klokken 20 spilte en nyklippet Philip Emilio på scene 3. Etter et par sololåter (blant annet «BI$A») kom Arif overraskende ut på scenen til stor jubel. En fyr langt fremme ropte på «Lowkey» (lol), men fikk i stedet servert «Pelikaner» og «Wollahp».


Arif fortalte at han har kjent Oslo-sangeren og -rapperen i sånn 15 år, og at han blir inspirert av ham hver eneste dag. <333 Videre sa veteranen at det var Emilios første «ordentlige» festival-gig, og at vi har mye gøtt i vente. Settet varte i rundt 25 minutter, og mest dansing ble det trolig under singelen «Skamløs». (En låt som nærmer seg 500 000 Spotify-streams, og er Oslo-guttens største suksess hittil. Salute!)


MØ var som vanlig dronning på alle mulige måter. 

Vi er kanskje litt farget av at vi møtte den danske popgudinnen og Major Lazer-venninnen rett før hun entret scenen, men gud bedre for et nydelig menneske. Karen kom nesten rett fra den største scenen på Roskilde, men ga likevel full gass på lille Stavern. <333 

Se opp for intervju hos 730.

Guddommelige #MØ backstage med @730no 💖 (📷 @4lvin)

Et bilde publisert av Stavernfestivalen (@stavernfestivalen)
Sølvreven over alle sølvrever alias Neil Young spilte i TRE TIMER. En av låtene varte så lenge at vi fikk tid til å gå på do, kjøpe mat (to ganger), kjøpe øl og prate løst og fast om livet.


Heldigvis synes publikum det bare var trivelig at 70-åringen spilte opp til dans hele kvelden. En blodfan hadde med seg sitt eget munnspill, og hver gang Neil dro ei harmonisk tone, så gjorde jaggu han det også. Dedikasjon!


Kos deg med første bildedose via vår superfotograf Alvin Santos Tjernshaugen:

Philip Emilio 4 life 

Sony-dronning Agnes x 730-redaktøren 

Flotte/fine/fantastiske MØ <3333 

#BestemorMål

Neil «alder er kun et tall» Young (70)

VIP-behandlingen når nye høyder

Danske Phlake spilte samtidig som Neil Young, men trakk likevel godt med folk

Detroit-bo$$ Angel Haze


Se også: 50 bilder fra Stavern 2015 <333 (I fjor altså.) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer