Hopp til hovedinnhold

Bildebonanza: Slottsfjell dag 3

Kjære Slottsfjell, vi elsker deg. Det er så deilig å se at unge, alkoholtørste mennesker til de grader møter opp på konsertene, og ikke bare fester på campen til headliner går på. Kaveh spilte så tidlig som kl. 15:45 på Slottsfjells andre dag, men hadde likevel 11-13 000 foran scenen. Makan. 


Dag 3 var ikke noe dårligere, og Store P på Baglerscenen hadde minst ti ganger så mange publikummere som på Hove for få uker siden. Uten å overdrive. Etter konserten tuslet han bort til Lars Vaular på Kongescenen, hvor han som vanlig var DJ. Også på Vaular var det stappfullt og dritgod stemning, og i tillegg til nye versjoner av gamle låter spilte han en ny, som vi trooor heter «Tyrannosaurus Sex». Ja, og så stoppet han en moshpit fordi folk holdt på å skade hverandre. Lars passer på. <3 

Litt færre var det i Urørt-teltet da Bergens mest lovende karer i Hjerteslag spilte, men herregud så fint det var. The Lumineers spilte samtidig, så vi regner med at det var derfor. Men for all del, det var ikke dårlig oppmøte, og alle som gikk glipp av konserten bør se dem på Øya i august. 

På festivalens siste Kastellnatt var Arif superstjerne, og tok frem bursdagsbarnet Chirag fra Karpe Diem på scenen. «Mystiske» Trippy Turtle avsluttet festivalen og Kastellnatt på perfekt vis, og det er vanskelig å finne noe som helst med Slottsfjell som ikke var bra. 

TERNINGKAST 6
 

 

 
Yoguttene synes fortsatt det er stas med hemmelig identitet 
 

 

Veronica Maggio <3 
 

Lars Vaular 
 

Just Blaze på Kastellnatt

Hemmelighetsfulle Trippy Turtle 
 

Store P alias Regnmannen
 
The Lumineers 
 
Lumineers var drithyggelige, les intervju snart 
 

Robbie fra Hjerteslag 
 

Honningbarna 
 

Ásgeir
 

Arif 
 

Sandeep Singh 
 

Bonus: 5 bilder tatt av Slottsfjells fotograf Jonathan Vivaas Kise

Arif holder det lowkey 
 
Store P 
 
Yoguttene  

Veronica Maggio  
 
Stemingsrapport fra Warner:


Se også: Slottsfjell dag 1 og 2

Les mer