Hopp til hovedinnhold
Stavernfestivalen 2019.
Stavernfestivalen 2019. Foto: Robin Bøe

Bildebonanza fra Stavernfestivalen 2019

De beste bildene og høydepunktene fra helgen.

Av: Victoria Arnesen og Bahare Viken

Denne helgen gikk Stavernfestivlen på Larvik Golfbane av stabelen for 5. gang, etter de flyttet festivalen fra Skråvika i Stavern for mer plass. Og mer plass trengte de absolutt, for billettsalget økte med 50 prosent sammenlignet med i fjor, som resulterte i ca 25 000 besøkende hver dag. Hurra for ny rekord!

Det første minneverdige vi tar med oss fra Stavernfestivalen i helgen, var at Postgirobygget spilte – noe som igjen dro frem mange gamle minner om hyggelige stunder og idylliske sommerkvelder.

På nachpiel med gitar er det ikke alltid en suksess, men når en hel golfbane stappet med mennesker synger «Idyll» i kor, skal det mye til for at det blir mer koselig stemning.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

📸@akam1k3

Et innlegg delt av Postgirobygget (@postgirobygget)

Kamelen steppet inn for Lil Skies som måtte avlyse, og det var jammen en god erstatning. Bergenseren hadde også med seg King Skurk One litt og publikum elsket dem begge.

TENK. AT. TRAVIS. KOM! Det var nesten like absurd å tenke på at han var der, som at sjansen var stor for at Kylie Jenner var noen meter unna oss.

Om hun joinet kjæresten sin på festival eller ikke vil vi aldri få svar på, men vi har hvert fall svaret på om Travis leverte, for det gjorde han.

Dagny var tidlig ute med å spille dag to, men jammen trakk hun folk, og det ble skikkelig god festivalstemning i solsteika.

Arif og Unge Ferrari. Det føles litt som vi ikke trenger å si mer, men la oss bare legge til: WOW!
Kl 18 dag to, var det stappfullt foran hovedscenen, og alle levde sitt beste liv.

Som om det ikke var bra stemning fra før, klikka det totalt da Karpe kom på overraskelsesbesøk. Plutselig var festivalplapringa bytta ut med allsang – selv bakerst i publikum og helt over til den andre scenen. Vi har fortsatt gåsehud.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

WOW, MARS 🚀🚀 foto: @agrisoltan

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Sondre Justad spilte på den minste scenen, så det ble mer enn stappfullt. Men uansett hvor og når nordlendingen spiller, er det ikke en arm uten gåsehud blant publikum. I tillegg var han som alltid også et par turer ute blant publikum, og det var pyro og det var LIV.

Zara Larsson. Tronearvingens hos søta bror, som i intervjuet med 730 (som kommer snart!) fortalte at hun var redd det ikke ville komme noen på konserten. Men folk kom, og hun leverte et show som kun er verdig en internasjonal stjerne.

Se alle bildene fra helgens Stavernfestival her:

Foto: Eirik Knutsen og Robin Bøe

         

Nyeste saker fra 730.no

Les mer