Hopp til hovedinnhold
TRIVSELSFAKTOR 10 000 (MORTEN PEDERSEN)

Bildebonanza: Bergenfest dag 3 og 4

TRIVSELSFAKTOR 10 000 (MORTEN PEDERSEN)


Som de fleste flotte ting, så tar også fine festivaler dessverre slutt. Det er med cola i koppen og paracet på bordet at vi nostalgisk tenker på de fire fabelaktige dagene i Bergen <3

Redaksjonen ble dessverre angrepet av en luskende feber/forkjølelse-kombo, og måtte dessverre bli hjemme på fredagen. Vår dyktige fotograf Morten Pedersen var dog tilstede.

Heldigvis har vi også venner som opplevde dag nummer tre, og her er hva de sa om festlighetene:


Vi fikk også en liten oppdatering på sekkfronten:

Ellers kunne fotografen melde at regnet en del, og at det var rekord i stor aldersforskjell mellom Sivert Høyem-tilhengere på Plenen og ungfoler på Yelawolf, med tilsvarende tendenser på Rudimental og Jake Bugg også. 


Lars Vaular fikk selvsagt hjemmepublikumet til å koke, se video via fotograf Erik Five:


Åsane-rapperen laget også grei stemning under signering hos platebutikken Apollon: 

Stemning da @larsvaularnmg signerte plater på @bergenfest i går. Konserten var en maktdemonstrasjon! 🔥🔥🔥 Takk @erikfive for foto.

Et bilde publisert av Little Big Sister AS (@littlebigsistergram)


Som på mange andre konserter inne på Bastionen, var det sinnsykt mye folk på John Newman. Køen strakte seg langt ut på Plenen, og folk danset mens de så på skjermene. Mot slutten av konserten fikk han med hele Rudimental opp på scenen for en siste låt. 

Vestlandets store sønn spilte selv på Bergenfest i fjor, men tok i år turen som et helt vanlig menneske. Rapporter fra våre venner sier at Kyrre som alltid var jovial og hyggelig, og stilte velvillig opp på bilder med sine Kygolinis. 

This guy just played in my hometown and absolutely killed it!🙌🏼

Et bilde publisert av Kygo (@kygomusic)Siste dag fikk vi heldigvis med oss med egne øyne, og det var stappppfuullllt på festivalområdet.


Olly fra Years & Years vant prisen for festivalens søteste, og gav oss skinnende Adidas-anorakk-realness. Kombinert med dritbra moves, på grensen til twerking. (Mulig han faktisk twerket litt også.) London-bandet tok også ei litta mashup av Katy Perrys «Dark Horse» og klassikeren «Hotline Bling». Til glede for hele Bergen og omegn. Hvem visste at de to låtene gikk så sømløst i hverandre? Astrid S spilte på den mellomste scenen for 2300 mennesker, som er maks kapasitet. Køene rundt var dødslange, og flere ville selvsagt få med seg flinkisen fra Rennebu. Heldigvis viste de opptredenen hennes via storskjerm på plenen, så blir hun booket igjen bør hun definivit stå øverst på plakaten. 

Astrid og Olly fant for øvrig tonen etter konserten: 

LOOOOK!!!! Look lolk lokk lokkl loook locoo lcocooc lcooc 😭😭😭🙆🏼🙆🏼🙆🏼😭😭💖💖💖💖

Et bilde publisert av Astrid S (@astridsofficial)


Det var samme vise med Lemaitre som også spilte på Bastionen, stappfullt med publikum og laaange køer. Så mye at vi ikke klarte å skvise oss inn. Den LA-baserte duoen så i hvert fall bra ut, der de spilte for berusede bergensere.

Også byens egen Sonny Alven var mer populær enn det var plass til, og sørget for at mange måtte stå sørgende/dansende utenfor. 

Highasakite var siste headliner på Bergenfest 2016, og beviste nok en gang at de er blant landets sterkeste live-kort. Selv om det blåste greit mye de siste timene, holdt Ingrid  oss varm.


Her er bilder fra Bergenfest dag 3 og 4 via fotograf Morten Pedersen:

$ivert Høyem

Joviale Yelawolf på norgesbesøk nummer 37

Søtnos og flinkis Jake Bugg

Ikke så ensom ulv: Rapperen ruslet rolig rundt på området, og tok selfies med alle som ville

Coasts @ Magic Mirrors

Rudimental koste seg på Plenen

Ibibio Sound Machine <3

Lars Vaular på hjemmebane er kanskje det vakreste man kan oppleve
Bilder fra dag 4:

LÅPSLEY

Action Bronson med festivalens beste skjegg

Astrid S rocket spacebuns <3

Years & Years var hella cute

Lemaitre fylte opp Bastionen

Highasakite avsluttet Bergenfest 2016 <3

Sees neste år! 


Se også: Bergenfest dag 2

Nyeste saker fra 730.no

Les mer