Hopp til hovedinnhold

Bildebonanza: Bergenfest dag 2

 

(Alle bilder: 730-fotograf Solfrid Skaret)   Stikkord for dag 2 på Bergenfest: Klissvått, men koselig.  

Lille store Sigrid fra Ålesund åpnet torsdagen på Bergenhus festning. 20-åringen fortalte at det var skikkelig stas å spille i Bergen. Hun danser slik som bare Siggen kan, og publikum elsker «Don’t Kill My Vibe».

Dritfine «Dynamite» gir gåsehud i plenum, og det er vanskelig å ikke bli emosjonell. Rolig tilbakeblikk til by:Larm-konserten i mars.

#Dagny trosser regnet i Bergen ☔️ Se mer fra #Bergenfest hos vår Snap (www730no)

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Rett før dronning Dagny av Tromsø kom på scenen, viste Bergen seg fra sin beste side. Og noen hadde glemt regnjakken hjemme 🙂

Nedbør var ingen hindring for nordlendingen, og hun påpekte at vestkyst-beboere og de fra nord har noe til felles der. Under «Wearing Nothing» bydde hun opp til kollektiv regndans, og den fuktige folkemengden svaiet og veivet med armene.

26-åringen synger enormt bra, og det er tydelig at hun elsker det hun driver med. Gleder oss til neste gang!

Kakkmaddafakka spilte skjorten av seg. Bokstavelig talt.

Etter å ha vist frem en ny låt (som kommer på Spotify neste fredag), fortalte de at belønningen var på vei: Kun kjente låter.

2011-albumet Hest er en godtepose vi med glede spiser fra. Det er noe litt fint og eget ved å høre band fra Bergen spille i pøsregn. Dagens beste konsert.

Må bare innrømme med én gang at vi kun så de fem første låtene av Ellie Goulding. Det skvulpet i joggeskoene og det er grenser for hvor mye en DNB-poncho tåler.

Men det lille vi så var ganske så flott. Den britiske popstjernen virker veldig mye mer livsglad og fornøyd enn hun har gjort på andre norske festivaler. For Kygo-venninnen har jo faktisk gjestet Norge tre år på rad nå.

Ellie hoppet rundt på scenen, spilte på trommen sin (© 2015 Sandra Lyng) og traff alle highnotes. De andre mediene som var tilstede har gitt henne terningkast fem og seks, så da får hun det samme av oss også.

Bildedryss fra dag 2 på Bergenfest: 

Sigrid <3

 

Passenger var artigper og pratet mellom hver sang

Briten påpekte selv at folk kun kan den ene sangen hans

Dagny lånte hatten til Mikhael Paskalev 

Tom Odells lojale fanskare sang med på alle låtene

Ellie sa unnskyld for at det regnet <3

Se også: Bergenfest dag 1

Nyeste saker fra 730.no

Les mer