Hopp til hovedinnhold
HEISANN SIMON... OG DERE TO ANDRE (WARNER)

Biffy Clyro: Norge framfor Sverige, seff

På fredag annonserte kjekkastrioen Biffy Clyro på sitt nettsted at de dessverre måtte avlyse deres kommende konsert i Sverige lørdag på grunn av sykdom. Men vi som er norske, skjønner jo selvfølgelig at dette ikke er grunnet sykdom – men fordi de heller vil være helt uthvilte til Norge. I går var de i Bergen, i dag spiller de på Folken i Stavanger, Oslo i morgen.

Den svenske fansen skrek og bar seg i kommentarfeltet. (Ta et hint da, kanskje de bare ikke liker dere. Gothenburg i Sverige…hvor faen er det uansett?)

Det skotske bandet vender heller tilbake til Norge etter deres forrige utsolgte konsertsuksess på John Dee i Oslo i februar, men denne gangen har de flere hits enn ever – og spiller i etasjen over; Rockefeller.

Se også: 730-intervju med Biffy-James og lekker 730-bildespesial av Simon uten en tråd (nesten, han har bukse).
Samme dag som kanselleringen kom musikkvideoen til «Boooom, Blast & Ruin»-singelen fra 2009-albumet Only Revolutions. Videoen er kryssklipping av året som gikk på turné for fullsatte scener og en milliard fans (småjenter). Det ser litt slitsomt ut, nesten så slitsomt at man revurderer å bli kjendis. (Neida.)
Super-OMG-kjekkas og vokalist Simon bruker sjelden klær på overkroppen, noe fansen heller ikke har så veldig mye imot.


Og alle norske hjerter gleder seg til onsdag.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer