Hopp til hovedinnhold

Bieber-noia: Selena Gomez + Riff Raff = sant?

SØTE SAMMEN? (HOLLYWOOD/SODMG)

Dagens «WTF?»-nytt: I går tweetet eks-Disney-babe (og J-Biebz’ kjæreste) Selena
Gomez et lettkledd bilde av seg selv sammen med den hunkete/smågærne skuespilleren James Franco på settet av veslas
kommende film Spring Breakers. I og for seg helt straight, men vent litt: Hvorfor i alle dager er Franco utkledt som den übergjønete Houston-rapperen Riff Raff? 
 
Nettstedet Fuse ringte opp den eksentriske, Soulja Boy-signerte MC’en som brakk det hele ned slik:
 

Altså, story’en er så drøy at selv om jeg forklarer alt så er det ganske
vanskelig å tro det; Regissøren Harmony Korine (som skrev manuset til
90-tallskultklassikeren Kids) ringte meg og spurte om jeg ville være med i Selenas nye film Spring Breakers. Han
fortalte at han og Selena var hypp på å ha med meg og Gucci Mane, men på grunn av
tidspunktet for innspillingen så kunne jeg ikke stille opp. Jeg skulle visst spille kompisen til en lokal drug dealer (Gucci Mane). James Franco var egentlig påtenkt en helt annen rolle, men siden jeg var busy så endte han opp med å spille meg.

– Jeg har en ganske konkret stil, så jeg sendte James en del klær og noen smykker. Jeg kan fortsatt ikke tro at han skal spille meg, og at en såpåss respektert regissør som Harmony vil ha meg med i filmen. Det er som om Denzel Washington skulle spille O.J. Simpson…. På en måte.

(LOL.) 
 
«Baby/Baby/Baby – noooooo»? Bummer for Biebz å se dama gnukke seg innpå sex-symbolet Riff Raff (via James Franco) i sin nye film (#notreallytho):
 

Se også:

Norgesaktuelle Action Bronson + Riff Raff = Swag oppå swag oppå swag (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer