Hopp til hovedinnhold
(SONY)

Beyonces musikkvideo har lekket

(SONY)

– I rememberbeing young and so brave / I knew what I needed / I was spending all my nights and days laid back day dreaming / look at me I’m a big girl now, said I’m gon’ do something / told the world I would paint this town / now bitches; I run this


Joa. Men hvis uttrykket «you’re only as hot as your last hit» er sant, så kan man snart ta på Beyoncé Giselle Knowles-Carter uten grillhansker: Den foxy småbarnsmoren har ikke hatt en hit siden «Halo» tok 5. plass på Billboard for snart fem år siden. Kanskje det er derfor hun er redd for å slippe albumet og musikkvideoene som ble ferdig tidligere i år?

Comebacket ble backet med verdensturné og to helt greie reklamesnutter for sukkervann og badedrakter, men fansen fikk ikke noe plate. Ikke engang noen singler. Men nå skjer det noe? Natt til søndag ble iallefall halve musikkkvideoen til låten i Pepsi-reklamen – Timbaland-produserte «Grown Woman», som hun også spilte på turnéen – lekket.

Snutten, som ser ut som den kunne tilhørt hennes «hipster»-søster Solange (Rihanna «Rude Boy»-style, som også var en slags kopi av Solanges «I Decided»-video), har med mamma Tina og Kelly Rowland (som slapp singelen «Grown Woman» i 2010) og B som rister det Tina ga henne.

Tøft, men mange er trolig enig i at videoen kunne tilhørt en av de mange godt profilerte, kvinnelige, norske low-budget-popstjernene. Pappa Mathew Knowles, som for et par år siden overrasket Beyonce med lillebroren Nixon Knowles via en sidechick, og som deretter fikk sparken som manager, er ikke med i snutten. Mathew hadde kanskje ikke godtatt denne som første singel fra 32-åringens comebackalbum.

Se Beyonce med svart swoop-sveis i en uferdig teaser til «Grown Woman»:

 
Se også: Dette har (ikke) hendt: Beyonce, hva er det du lanserer?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer