Hopp til hovedinnhold
I AM... KOMMER I SALG 17. NOVEMBER (COLUMBIA/SONY BMG)

Beyonces beste video så langt?

I kjølvannet av sitt første soloalbum Dangerously In Love, introduserte Beyonce sitt alter ego, sexy Sasha Fierce. Det er personen hun kan bli på scenen og i musikkvideoer, når det trengs. 

En jente 27-åringen har sagt hun ikke ville være helt komfortabel med i det virkelige liv. Men Sasha gjør at B kan gi litt mer gass, på en troverdig, selvsikker måte.

Når Texas-jenta nå lanserer to singler samtidig, er det nok hennes sassy alias vi ser i den usedvanlig stilige videoen til «Single Ladies (Put A Ring On It)». Beyonce rister løs i høye hæler og viser frem bra benbevegelser (og bra ben). Hele videoen er skutt i det samme studioet med en hvit bakgrunn, men det er likevel et facinerende syn.

Stilen er veldig forskjellig fra den smådype videoen til hennes potensielle superhit «If I Were A Boy», som du kan se her.

Videoen til «Single Ladies»:

Låten er produsert av Christopher Tricky Stewart, mens videoen er regissert av britiske Jake Nava, som også har gjort «If I Were A Boy» og videoen til hennes første solosingel «Crazy In Love».

Nyeste saker fra 730.no

Les mer