Hopp til hovedinnhold
SUPER: BEYONCE (COLUMBIA/SONY)

Beyonce vil være hvitt vidunder

Det holder ikke å gi ut to singler samtidig, en som sitt alter ego Sasha Fierce, samt ha premiere på sin nye film Cadillac Records uken etter at albumet kommer, lage flere albumversjoner, inkludert en spansk og en variant med musikkvideo til alle låtene, som skal i salg i februar, samtidig med premieren på hennes neste film, thrilleren Obsessed.
Etc, etc, etc.
Beyonce føler at det nå er på høy tide at hun blir en superhelt.

Sangeren forteller LA Times at hun har vært i møter med tegneserieselskapet DC Comics, som blant annet skapte Supermann og Lynvingen, nå bedre kjent som Batman.

Det er Wonder Woman som Texas-jenta gjerne vil bli. Hun ble nemlig gira da hun var på et museum og så drakten skuespilleren Lynda Carter brukte som vidunderkvinnen i 70-tallsserien.

– Jeg må definitivt forsøke å se korrekt ut i det kostyme, sier Beyonce til avisens nettsted. – Måten Lynda Carter bar den, hun var såååå fin. Hun var fantastisk.

– Midjen hennes var utrolig. Det var egentlig ganske crazy, hvordan kroppen hennes var porsjonert. Men jeg elsker Wonder Woman og det ville være en drøm som går i oppfyllelse å være den rollefiguren.
– Det ville være nyttig å ha den lassoen. Å få alle til å fortelle sannheten? Det ville være nyttig.

Det den ærgjerrige Texas-jenta babler om er den 1,82 meter høye Amazon-superdamens magiske våpen, en lasso som altså tvinger folk til å fortelle sannheten.

Bilder: Beyonce fetet seg opp for sin nye film.

Hun syns ikke det er noe problem at superhelten egentlig er litt lysere.
– En sort Wonder Woman hadde vært en mektig greie. Det er på tide, ikke sant?

Klipp av 70-tallets Wonder Woman som får et hett tips av en tysterdue:


Wonder Woman ble skapt i 1941, men hun har fortsatt ikke blitt til film. Selv om mange av de mannlige superheltene har hatt kinosuksess, har jenter som (sorte) Catwoman og Elektra gått på snørra i Hollywood.
Ordet på gatene har lenge vært at Megan Fox, kjent fra Transformers, også kan være aktuell som frøken Wonder. Hun ligner på Lynda.

Christina Aguilera som Halle Berrys Catwoman.

Beyonces nye «If I Were A Boy» tok førsteplassen på VG-lista i forrige uke, og er hennes første #1-singel i Norge. Albumet kommer i salg 17. november i Europa og dagen etter i USA. Eller «November XVIII», som hun selv reklamerer med.

Amatørhyllest til den helproffe helten:


Les mer