Hopp til hovedinnhold
- HAHA, JEG BLE TYNN IGJEN! (SONY)

Beyonce: – Jeg ville vise frem kroppen min etter fødselen

– HAHA, JEG BLE TYNN IGJEN! (SONY)

Innspillingen av Beyonces selvtitulerte album (hør/se/last ned) foregikk kort tid etter Blue Ivys fødsel. Mens folk flest trodde at B hadde sommerferie og slappet av, fylte hun et hus i Hamptons utenfor New York med produsenter og låtskrivere som Sia, Shea Taylor, The-Dream og Hit-Boy (nei, B skriver ikke mye selv), og mens Jay Z passet babyen spilte hun inn låter.

I snutten nedenfor forteller sangeren at «Partition», som har en beat som minner henne om Too $hort og E-40 (B selv deler produksjonskreditt sammen med Timbaland, Justin Timberlake, Key Wane, Mike Dean og Roc Nations nye produsent Boots), tar henne tilbake til da hun først møtte Jay og han startet på å porke på henne siden han synes hun var så fin.

– Jeg ble så flau etter at jeg spilte inn låten fordi jeg prater bare piss. Jeg tenkte; «jeg kan ikke spille dette for mannen min?» Jeg har ennå ikke spilt det for moren min. Hun kommer til å bli veldig sint på meg, sier 32-åringen.

Den Jake Nava-regisserte videoen fikk B idéen til da hun dro på en Crazy Horse-cabaret med toppløse dansere.

– Det var det mest sexy showet jeg noensinne har sett, og jeg tenkte; «jeg skulle ønske det var meg som var der oppe. Jeg skulle ønske det var meg som kunne fremføre det for mannen min.» Så det var det jeg gjorde for videoen.

Beyonce sier at hun gikk opp til nesten 90 kilo da hun var gravid, og slanket seg deretter 30 kilo på kort tid.

– Jeg jobbet sjukt hardt for å få tilbake kroppen min. Jeg ville vise frem kroppen min! Jeg ville vise at man kan få barn og at man kan jobbe hardt og få tilbake kroppen sin, forteller Fotballfrue Beyonce.


Se den fjerde delen av Texas-jentas Zachary Heinzerling-regisserte serie Self-Titled:


 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer