Beyonce: – Jeg har jobbet hardere enn alle jeg kjenner

10. jan 2013 kl. 00:00
(FAKSIMILE GQ)
(FAKSIMILE GQ)

Etter at et par dårlige Instagram-bilder av GQs nye cover begynte å sirkulere i går, hev bladet seg rundt og viste frem omslage slik det egentlig ser ut. Og den 31 år gamle småbarnsmoren Beyonce ser bra ut. Nummeret kårer som du ser de hundre mest sexy kvinnene i det 21. århundre. (Som egentlig betyr de mest sexy kvinnene i løpet av drøye 10 år?)

Fortsatt ganske blonde B stiller ikke opp yummy mummy-style helt tilfeldig; Jay-Z-kona/Blue Ivy-mor er snart klar til å lansere sitt femte album. Big dog-style.


PS: Ordet på gatene er at Texas-jenta tar en ny europaturné til våren. Blunkefjes.


Se bildene hos
GQ og les intervjuet hvor hun drar på i sin kjente underdanige Beyonce-stil.

Fru Knowles Carter snakker blant annet om hvor mye hun har arbeidet.

– Jeg har trolig jobbet hardere enn alle jeg kjenner.

Hvorfor hun føler at Super Bowl-showet i New Orleans i neste måned passer henne så bra.

– Jeg har samme innstilling til mine opptredener som en idrettsutøver. Du vet hvordan de setter seg ned og studerer hvem de skal spille mot og studerer seg selv? Det er slik jeg går frem når det kommer til dette. 


Hvor utrolig mektig hun er.

– Ja, jeg vet jeg er mektig, jeg er mektigere enn hva jeg klarer å fordøye og forstå. 

Prikk, prikk, prikk.

(GQ)

Mer om comebacket her!