Hopp til hovedinnhold
B SKAL BREJKE SOPHIE, CHLOE, HALLE OG INGRID (PARKWOOD, INSTAGRAM)

Beyonce har signert fire jenter

B SKAL BREJKE SOPHIE, CHLOE, HALLE OG INGRID (PARKWOOD, INSTAGRAM)

Beyonce er ikke bare aktuell med too-hot-for-radio-singelen «Formation» og treningsklesmerket Ivy Park, hun begynner også å få fart på sin label Parkwood. Texas-jenta lanserer nå fire jenter:


Ingrid


Texas-rapperen/sangeren Ingrid Burley, som skal bli kjent som kun Ingrid (fun fact: Foxy Brown heter Inga), er barndomsvenninne av B som vokste opp i samme gate. 30-åringen har holdt på i årevis, først signert til Mathew Knowles; Beyonces pappa. Men nå er det dealen med Parkwood som gjelder. «Debutsingelen» er «Flex» featuring Sevyn Streeter. Se den Kevin Calero-regisserte videoen nedenfor.

Sophie Beem

26 16 år gamle Sophie Beem ble signert av Beyonce etter at en av hennes A&R-folk så Sophie live på en klubb i downtown Manhattan. New York-jenta forteller ELLE at det beste rådet hun har fått av Beyonce som artist er å være i god form slik at pusteteknikken og konsertene blir best mulig.


– Løp en time på tredemøllen hver dag mens du synger, var tipset fra Beyonce, som selv praktiserer dette trickset.


Chloe x Halle


De 16 og 17 år gamle søsterne Chloe og Halle beskriver musikken sin som
FKA twigs møter SZA møter deres hjemby Atlanta. Duoen, som nå bor i Los Angeles, slapp «Drop» denne uken, med video gjort av Andy Hines, skutt på Big Sky Ranch i Simi Valley utenfor LA, hvor
Django Unchained og Transformers ble filmet.

 

Les mer