Hopp til hovedinnhold
B (COLUMBIA/SONY)

Beyonce-feber ble nettkok

Det må være digg for en artist å komme til et nivå hvor alt man gjør engasjerer. Mens noen kan slippe album som ikke engang blir nevnt på det brukergenererte nettleksikonet Wikipedia, skaper andre furore med de minste detaljene.

Beyonces tredje soloalbum kommer ut 17. november, men utgivelsens oppføring på Wikipedia har allerede blitt oppdatert flere ganger om dagen av folk som mener de har hørt forskjellige ting om innholdet og planene. I skrivende stund er seksjonen sperret, ettersom det skled helt ut, med følgende beskjed: This page is currently protected from editing until October 25, 2008 or until disputes have been resolved. (Kanskje fordi referanser til kilder som ofte ekstremt upålitelige Mediatakeout.com dukket opp.)

Wikipedia-rotet toppet seg da to Beyonce-albumomslag dukket opp:

Et sekund senere begynte bidragsivrige folk å krangle. – Omslagene er falske, de er ekte, albumet er dobbelt, en del med Beyonce, en del med hennes sexy alter ego, det skal nå hete I Am… Sasha Fierce, det skal ikke hete det, albumet er et vanlig album, det kommer i to forskjellige versjoner, det får en ny versjon noen uker senere, etc.

Det er kanskje ikke så rart at selv engasjerte fans sliter med å holde orden på all informasjonen om Beyonces «comeback». Sannheten ser ut til å være detaljert:
Torsdag lot Bs pappa, Matthew Knowles, flere journalister få høre albumet i Los Angeles. Manageren fortalte at det kommer en versjon med 17 låter og en med 11, skriver Entertainment Weekly.

Singelen «If I Were A Boy» er beregnet på popradiostasjoner, mens «Single Ladies» er for R&B-orienterte kanaler. Planen er å slippe de neste singlene «Ego» og «Halo» på samme måte. Som om ikke det er nok, skal 27-åringen også lansere singelen «At Last», fra soundtracket til sin kommende film Cadillac Records.

Også også også: Sangeren skal også lage musikkvideo til hver eneste låt på I Am…, på samme måte som hun gjorde sist. Videoversjonen av albumet skal ut i februar, samtidig som hun slipper en spansk versjon av utgivelsen. Som om ikke det er nok, kombineres denne delen av lanseringen med nok en film: Thrilleren Obsessed, med B i hovedrollen sammen med Idris Elba (alias Stringer i The Wire), har premiere samme måned.

Når det kommer til hardcore arbeidsjern, bør Beyonce altså plasseres høyt oppe på listen.

«If I Were A Boy» er i ferd med å bli en formidabel suksess:


Mange syns Beyonces Sasha-skikkelse er sexy i videoen til «Single Ladies (Put A Ring On It)»:


Les mer