Hopp til hovedinnhold

– Beyonce er et redskap

Lady Gaga og svenske Jonas Åkerlud lar den vanligvis ganske prektige Beyonce spille en djevelsk karakter i videoen til «Telephone», og ifølge hip-hop-bladet Rap-Up (er Gaga-dansemusikk hip-hop?) forteller hun Power 106 at det ligger en dypere mening bak dette.
Den pretensiøse 23-åringen drar på i sin noe difuse forklaring:

– Vi kommer definitivt overens. (Beyonce) er en god venn av meg og jeg gledet meg til å lage denne videoen med henne. På flere måter dreier videoen seg mer om henne enn meg. Det var på en måte et «pop-art»-vågestykke for meg å ta henne med inn i min verden. På en måte er videoen et forsøk på å slette popmusikk slik vi kjenner den så langt.

FUN FACT: LADY GAGAS LILLESØS NATALI TIL ER NEDERST TIL VENSTRE (UNIVERSAL)

– Meningen er å forandre verdens oppfatning om hvordan en popvideo burde være, og (Beyonce) er på en måte et redskap for dette. Realiteten er at det er flere folk i verden som kjenner til hennes estetikk enn min. Jeg ville på en måte forandre hvordan man ser henne via en video.

Behind the scenes:

I natt twitret bifile Gaga tegningen nedenfor, av kunstneren Yamini, som hun kaller «briljant». På bildet har hun benet sitt over lårene til Beyonce, som holder hennes ankel, mens Gaga har sin egen hånd i skrittet.
Hun lenket også til den ikke spesielt late bloggen Only Words to Play With, som bruker 2700 ord (utropstegn) på å analysere «Telephone»-videoen.
12 timer etter premieren hadde snutten over 500.000 views bare på én YouTube-side. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer