Hopp til hovedinnhold
SWAG? (G-UNIT/SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Beste siden Get Rich or Die Tryin’?

SWAG? (G-UNIT/SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Vel, 50 har fått grønt lys for albumslipp før, uten at det har kommet noen skiver. Hans sjef hos Interscope, Jimmy Iovine, har lenge ikke vært tilfreds med muskelbuntens materiale (og folks respons på materialet), men nå bekrefter labelen at Curtis’ første plate på tre år – Street King Immortal – slippes 13. november. Jimmy skal være toppfornøyd, etter at Fif skal ha levert inn 43 låter å plukke fra.

– Dette er din beste plate siden (2003-debuten) ‪Get Rich or Die Tryin’‬, sa Jimmy til 50 (ifølge 50).

Etter tøffe «Outlaw» og ikke så heite «I’m On It» , så har Alicia Keys-gjestende «New Day» blitt settes første offisielle singel. Låten er produsert av Dr. Dre, og mikset av Eminem. (Trommene lyder som de kommer fra den lyse Detroit-gutten?)

Fortsetter nedenfor.

Skal de tålmodige G-G-G-G-Unit-artistene til 50 Cent få bli med på det nye albumet? Tracklisten og gjestene utenom Alicia er ennå ikke annonsert, men det er mange hos G-Unit som står i kø: Young Hot Rod, 40 Glocc, Governor, Shawty Lo, Kidd Kidd, Genasis, Lea, Precious Paris, DJ Pauly D (!), Tony Yayo og Lloyd Banks. Nylig fortalte 50 Cent til Power 106 at han ikke har snakket med sistnevnte på 9 måneder.

37-åringens forrige album hadde Scott Storchs «Get Up» og Dr. Dres «Get It In» som første singler (begge ble dog fjernet fra platen da ingen kjøpte dem), fulgt av nyklassikerne «OK, You’re Right» (også produsert av Dr. Dre), «Baby By Me», «Do You Think About Me» og «Get It Hot».

Fortsetter nedenfor.

Before I Self Destruct ble kjøpt av 160.000 amerikanere i den første salgsuken, noe som ble sett på som en flopp. (Fun fact: Nas’ nye Life Is Good ble i forrige uke kjøpt av 149.000 i USA, noe mange har beskrevet som en triumf.)

Mange tror det også har vært stille fra 50 Cent på filmfronten, men i år og til neste år blir skuespilleren etter planen aktuell i minst fem filmer. Blant annet All Things Fall Apart (festivalpremiere i fjor), hvor han spiller en fotballspiller med kreft, med Ray Liotta som doktor.

Rapperen er politimann i Freelancers med Robert De Niro, Forest Whitaker og spreke Beau Garrett  (Tron: Legacy, Fantastic Four, Entourage). Filmen vises på kino i New York og Los Angeles i neste måned.

Fortsetter nedenfor traileren.

I Odd Thomas, basert på Dean Koontz-romanen med samme navn, spiller 50 mot Willem Dafoe og Addison Timlin. (Sistnevnte er fortsatt mest kjent for å kaste toppen for Hank Moody i Californication.)

Senere får vi se Curtis i dramaet Lives of the Saints med Meg Ryan og Kat Dennings (fortsatt mest kjent for å ha fått sine toppløse telefonbilder lekket), mens det blir action i svenske Mikael Håfströms The Tomb med Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone og 50 Cent… som dataekspert.

Se også: 22. juli: 50 Cent samlet inn penger til Utøya-fondet slik (video)

Les mer