Hopp til hovedinnhold
caroline nitter 730no fredagsfjas of
Fredagsfjas med Caroline Nitter ❤️‍🔥 (Instagram/carolinenitter)

FREDAGSFJAS med Caroline Nitter: – Jeg vil helst ikke møte jentene eksen min var utro med

Caroline Nitter er den første ut når 730.no starter ny runde med FREDAGSFJAS ❤️‍🔥

Etter en god og lang pause setter er vi i gang med en ny dose fjas – spalten der vi tar en prat med kjente fjes om det aller meste innen fredager, fest og fanterier.

Og når vi først skal gi nytt liv til vår kjære spalte, er det vel ingen bedre å starte med enn the one and only Caroline Nitter.

Gladjenta fra Tromsø er jo ikke akkurat noen amatør når det kommer i fest – noe vi alle har fått være vitne til siden sesong 4 av Ex on the Beach Norge.

Caroline Nitter fredagsfjas 730 fetisha williams
(Instagram/carolinenitter)

Den siste tiden har Caroline Nitter riktignok byttet ut drinker og bikinier med ryggsekk og turklær fra Helly Hansen.

Som mange har fått med seg er 24-åringen en av årets deltakere i 71 grader nord, med blant annet Kevin Lauren, Maria Stavang og Bilal Saab.

– Det var like jævlig når de filmet og når de ikke filmet. Det var no mercy, kunne hun røpe i den første episoden av den nye podcasten til bestie Fetisha Williams.

Nå er hun heldigvis tilbake til vante trakter, og 730.no tar en prat med godjenta om det hun kan best.

Her er neste sesongs godgjeng som har vært på tur (Discovery)

Caroline, hvordan er du på fest?

– Det må du nesten spørre noen andre om, for jeg husker ikke hvordan jeg er på fest. Meg selv+++, hahaha… Jeg er hun som svirrer rundt og prater med alle i min egen lille verden. Akkurat passe berusa, men om jeg blir altfor overstadig så drar jeg hjem.

Hva drikker du helst for å holde det på et passe nivå?

– Jeg drikker alltid enten en Skinny Bitch aka vodka soda, også må jeg alltid ha litt ekstra sitronsaft i den – ikke bare sitronskiver, men ordentlig sitronsaft. Også kan jeg fort drikke champagne. Det er jo det jeg blir fortest i form av. Da går jo boblene bare rett i hodet.

– Men skal jeg overleve lenge så må jeg ha en Skinny Bitch.

🥂 (Caroline Nitter)

Er det noe du styre unna?

– Jeg drikker ingenting som er brunt. Også tar jeg veldig sjeldent shots, fordi da blir jeg gal. Jeg drikker heller ikke øl. Jeg ikke en øljente.

Hva er det beste utestedet her til lands?

– Gud, jeg har egentlig ikke peiling… Jeg er egentlig en som pleier å starte drikkinga på en restaurant eller en bar, også bare ender jeg opp på mange forskjellige steder. Jeg synes alltid det er bra der jeg ender, men jeg vet ikke om det er fordi jeg er full eller fordi det faktisk er bra.

Hvor er det du som oftest går og spiser? Og hva spiser du helst?

– Jeg spiser helst noe sånn småmat. Typ sånn oliven. Anything truffle. Også er jeg veldig glad i østers, mmmm. Også spiser jeg egentlig bare der de har den type mat, haha.

– På en sånn fin restaurant på en klippe, med solnedgang. Give me.

Caroline Nitter

Hvis du skal ta deg en fest i utlandet – hvor vil du helst dra?

– Da drar jeg gjerne på en beach club. Jeg synes det er veldig gøy i Mykonos. Også er det egentlig veldig gøy å feste på Sri Lanka. Hvis man drar dit så bør man dra på et sted som heter The Doctor’s House. Det er de to stedene jeg har best minner fra.

– Det er også veldig gøy å feste i La Maddalena på Sardinia.

Hvordan ser fredagsantrekket ditt ut?

– Åh, noe som er komfortabelt først og fremst. Noe som enkelt og komfortabelt. Enten noe helt sort, men med en søt veske eller bare jeans and a cute top. Noen fine sko. Man kommer langt med det.

Hvilken sang får deg til å danse når du et ute?

– Egentlig alt av Bad Bunny. Elsker Bad Bunny, men akkurat nå så hører jeg på den «Popular» fra den nye serien The Idol. Den fører til at det rykker litt i dansefoten.

Har du sett på The Idol?

– Ja! Jeg elsker det! Jeg likte det, jeg synes det var veldig… For jeg elsker jo Euphoria, så jeg ser jo noen fellestrekk med hvordan det er filmet på. Også så jeg at 730.no skrev at det kom tilbakemeldinger på at det var for drøyt, men jeg elsket det.

– Jeg har også lyst å være med i en kult!

The Idol reaksjoner premiere HBO flopp Lily Rose Depp The Weeknd viewers A24 jennie sam levinson alexa demie
Abel og Caroline Nitter Lily-Rose Depp i The Idol (HBO)

Hahaha. Hvem skulle ledet den kulten?

– Ikke meg i alle fall. Jeg vil bare ha den opplevelsen av å være med i en kult, jeg vil ikke være en kultleder. Det måtte vært en sånn eksentrisk karakter. Kanskje Matthew Mcconaughey? Han føler jeg kunne hatt en bra kult. Han har litt sånn kultleder vibes, hahaha.

Noen som kan se det for seg? Ok, off-track – tilbake til musikk.

Hvilken sang er best å ligge til?

– Ååh, «P*$$Y FAIRY (OTW)» med Jhené Aiko. Thank me later, hahaha. Den er helt amazing.

Hva er helgens vorspiel-anthem?

– Det må være «Sprinter» med Central Cee.

Er det det samme for nachpiel-anthem, eller må vi over på noe annet da?

– Nei, Gud. Nachpiel, da må jeg komme i sånn sovehumør, så da må vi høre på noe Sia. Ikke Sia, SZA. Litt sånn «Kill Bill» eller noe sånn. Let’s go.

I just killed my ex, ja.

Er det noen du helst ikke vil møte på i helgen?

– Jeg vil helst ikke møte på de jentene som eksen min var utro med. Sure folk med dårlig energi, de får holde seg unna meg.

Hvem vil du har lyst til å møte på?

– Jeg vil møte vennene mine. Veldig lyst til å møte Fetisha.

Dere er en power-duo ❣️

Caroline Nitter Fetisha Wiliams
Nevn en bedre duo? (Caroline Nitter)

– Vi er det. Vi skal møtes snart så det blir hyggelig.

Men over til noe litt mindre hyggelig. Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Det må være sånn typ den eneste gangen i livet mitt jeg var på bygdefest. Jeg møtte opp i hæler og drakk hjemmebrent. Det gikk jo som det gikk, selvfølgelig. Ikke så bra med andre ord.

Hvor var denne bygdefesten?

– Jahaha. Det er et lite sted jeg bare har vært en gang, som heter Nordreisa, hahaha. Det var i Nord-Norge, et sted i en liten bygd. Det sier nok. Aner ikke hvor det er på kartet, men der var jeg.

Og aldri igjen?

– Aldri igjen. Aaaaldri igjen.

Caroline Nitter
(Caroline Nitter)

Hva er den ultimate nattmaten?

– Jeg spiser ikke nattmat. Jeg er en sterk motstander av alt som heter nattmat. Det er ikke bra. Det er ikke sunt for deg. It’s not god for you!

– Det var en gang en jente som begynte å skrike fordi at jeg sa at nattmat ikke var bra for deg. Det er folk som er veldig glad i kebaben sin her.

Ok, så du kommer deg til sengs uten nattmat. Er det noen du absolutt ikke ville våknet med neste dag?

– Ja, Gud. Det er jo sikkert ganske mange det. Ingen jeg kan name-droppe, men det er en ganske lang liste over folk jeg ikke ville våknet med. En sånn stinkende random – det hadde vært det verste.

Hvis du kunne velge hvem som helst, hvem ville du våknet med da?

– Oi, ja! Hvis jeg kunne tatt Jude Law fra The Talented Mr. Ripley. Akkurat i den tiden der, altså hvor estetisk er han ikke i den filmen? Den så jeg i dag, så Jude Law fra The Talented Mr. Ripley. Ikke nå! Hahaha. Det må være akkurat fra den filmen.

(Paramount Pictures)

Det er et godt valg. Har du et godt tips til dagen derpå?

– Dagen derpå må man få i seg masse drikke (les: ikke alkohol). Det er veldig lurt å drikke sånne brusetabletter. Sånn Resorb, både før man drikker og dagen etter for å få påfyll av elektrolytter. Det er et veldig bra hack.

– Få i deg en kaffe og bare lev normalt. Komme seg på trening, haha. Bare late som om man ikke har det kjipt. Altså delusion is the best. Bare vær delusional Ut, frisk luft, ja.

Sist, men ikke minst. Kan du sende oss noen bilder fra kamerarullen din?

Tusen takk, Caroline! Og god helg❣️

– God helg! Kos dere!

Se også: Caroline Nitter forteller 730.no om bruddet

Les mer