Hopp til hovedinnhold
Tre eksperter i henholdsvis litt vel naturlig sminke, brus/Britney og frisørfaget (Instagram/noraangeltveit, Youtube/Linnéa Myhre)
Tre eksperter i henholdsvis litt vel naturlig sminke, brus/Britney og frisørfaget (Instagram/noraangeltveit, Youtube/Linnéa Myhre)

Best og verst fra influencer-Norge: Mars

Hei og gratulerer med april!

At vi nå er inne i en ny måned, betyr at vi, som alltid, må gå gjennom hva som rørte seg i influencerverdenen forrige måned.

Dette har kanskje vært en av de rareste månedene for vår generasjon, og det har selvsagt vært koronapreg over influencere og bloggere den siste tiden.

Det virker også som om Camilla Pihl har vært gravid i et drøyt år, så jeg venter hvertfall spent på når det kommer en mini-Pihl <3

La oss sette i gang med oppsummeringen!

Månedens (kanskje årets!) inspirerende: Filippa og mamma Funkygine

Det skrives mye om Jørgine om dagen – spesielt hos meg. Mor er travel, ikke minst nå som hun har annonsert at hun blir programleder for den nye sesongen av NRK-showet Norges tøffeste. Jørgine var selv deltaker i sesong 1 for snart fem år siden.

Nå følger Filippa mammas rå fotspor: Hun skinnet seg for å kunne donere håret til noen som trenger det.

Da onklene hennes fortalte at folk kom til å tro at hun var en gutt, svarte hun bastant at det brydde hun seg ikke om.

Til tross for at frisørsalonger er stengt, var det heldigvis noen fra Alpoeciaforeningen som tok kontakt, slik at Filippa fikk gitt håret til en jente med Alopecia som trenger hår til parykk.

Heia Filippa som er årets råeste og heia mamma Jørgine som lot henne gjøre det! <3

Årets forbilde! (funkygine.com)

Månedens tips: Nora Angeltveit

Lurer du på hva du kan gjøre i karantene, selvpålagt karantene eller isolat?

Trenger du noen splitter nye sminketips? Naturlige, sådan?

Du trenger ikke lete lenger. Nora Angeltveit hjelper oss via denne spenstige snutten via Instagram:

https://www.instagram.com/p/B-Ie3fCAdUB/?utm_source=ig_web_copy_link

PS: Du trenger ikke skamme deg hvis du er ekstra mye på telefonen om dagen. Jeg sjekket skjermtid-funksjonen her om dagen, og jeg angrer.

Månedens TV-titting: Camp 71

Hva er bedre enn kjendis-reality? Ingenting.

Men ca. like under er influencer-reality.

For en god stund siden startet Camp 71.

Altså en miniversjon av 71 grader nord. Nå kun med influencere på tur.

Det tok lovlig lang tid før det endelig kom ut, og vi fikk nå vite at det var fordi en av deltakerne, blogger og tidligere Paradise Hotel-deltaker Isabelle Eriksen nylig sonet en fengselsdom.

Det ble altså utsatt på grunn av dette, og selv om det egentlig skulle vises i høst, ble det gitt lite informasjon om hvorfor det tok tid før verden fikk se.

For et par uker siden gikk imidlertid Isabelle ut på bloggen og beklaget seg for noe hun hadde gjort, for så å innrømme fengselsdommen og beklaget handlingene ytterligere i Dagbladet.

Dermed ble serien lagt ut, og jeg har sett de fire første episodene!

For å si det sånn: Det gøyeste er egentlig klippingen.

Jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg liker eller blir irritert av Brødrene Dal-stemmen som titter frem i ny og ne, men det er kanskje en litt artig effekt.

Og det ER jo spennende å se mennesker som – sitat Rikke: «Ikke har vært høyere enn toppetasjen på Nox» – plutselig klatre og sykle og alt mulig.

På samme måte som det kommer mange gode sitater fra gjengen i Ex on the Beach, er det ikke akkurat få interessante sitater å hente fra denne gjengen.

Neida, de ER en gjeng med genier:

https://www.instagram.com/p/B-T5_VGqc_6/?utm_source=ig_web_copy_link

Jeg visste ikke alt dette, hvertfall, så hvem er jeg til å være spydig?

Neida, men jeg koser meg med denne gjengen. Håper alle er snille med hverandre her og at det går bra. Og at Isabelle ikke roter seg borti mer greier nå. Holder nå.

Månedens video: Linnéa Myhre og Rikke Gajda

Ærlig, hvis dere ennå ikke har skjønt det… Jeg er grådig fascinert av influencere og kjendiser!

Og hva skjer når to norske influencere/kjendiser drikker brus, fikser hår og snakker om INTERNASJONALE kjendiser/influencere?

Du gjettet riktig… Jeg følger nøye med!

Skal sies at jeg egentlig bryr meg aller, aller mest om de norske, men H.V.E.M. vil ikke høre hemmeligheter om The Kardashians? Det vil jeg.

Jeg koste meg altså voldsomt med denne videoen.

Til info er altså Rikke hårstylist bosatt i Los Angeles, som jobber for blant andre Kim K, Kylie J og J.Lo. Hele historien om hvordan hun har kommet så langt er også skikkelig inspirerende. Og Linnéa vet dere hvem er, håper jeg.

Håper ikke Kris Jenner eller noen av folkene til Trump skaffer seg tolk for å skjønne hva Rikke sier og gir henne problemer for dette.

Så takk og bare hyggelig:

Til slutt vil jeg veldig gjerne be folk passe på seg selv og hverandre, holde seg så mye som mulig inne og unngå å henge med masse folk. Det hjelper så mye om vi bare bidrar litt ekstra en liten stund nå. Snart er vi forhåpentligvis tilbake til normalen! <3

Heldigvis suser denne bloggen fortsatt, og jeg blir dritglad for tips og meninger på [email protected].

HADE!

Se også:

Best og verst fra influencer-Norge fra forrige måned

Les mer