Hopp til hovedinnhold
Influencere i full sving <3 (sraad.blogg.no/kristinaandersen.no/jamillawais.blogg.no)

Best og verst fra influencer-Norge: Mai

«Best og verst fra blogg-Norge» skifter navn!

Landets mest lettbeinte spalte har hele tiden inkludert bloggere som bruker YouTube og Instagram som plattform, men nå utvider vi det videre.

Mye interessant innhold eksisterer jo utenfor bloggene, så fremover blir det enda mer snacks fra Insta, Snap, fjernsyn og alt det måtte være – i tillegg til blogg.

Ellers er konseptet er det samme. Håper dere liker det!!

Håper også dere er blid over at vi endelig er inne i sommermåneden, og er like spent som meg på hva folket har funnet på i mai.

Månedens triste nyhet: Slutt for Andersen og Jakobsen

Vi har tidligere tipset om podcasten til de glade sørlandsjentene, Kristina Andersen og Belinda Jakobsen. Da de i episoden som kom 14. mai, snakket om hvordan de følte det var en uviss fremtid, skjønte jeg at det kanskje gikk mot slutten nå.

Kristina har fått seg kjæreste (gratulerer!!! <3), og de følte begge to at de rett og slett hadde fått sprelt nok fra seg i episodene som var ute nå.

Det er jo i og for seg ganske trist, da det var en sinnssykt artig pod, hvor de snakket mye om alle slags temaer. Ikke minst fikk vi høre en annen side av Kristina enn vi har fått på bloggen tidligere.

Dog skjønner jeg valget, og i innlegget hun skrev 21. mai, kunne hun informere om at hun og Belinda nå har bestemt seg for å takke for seg. I innlegget utdyper hun også litt mer.

Har du likevel ikke hørt ennå, ligger det fortsatt 40 episoder ute på Internettet som kan lyttes til. I tillegg har Belinda nå startet en plante-podcast (!), hvor hennes grønne fingre kommer til nytte.

To blide sørlandsjenter (kristinaandersen.no)

Månedens bokdrama: Anne Brith

Med alle blogger-bøkene som kommer ut om dagen, hadde det jo vært merkelig om det gikk helt stille i dørene.

Da Anne Brith slapp sin bok informerte hun om at hun skulle slutte å blogge, men nå har hun forresten gjenoppstått i form av et magasin. I tillegg gjør hun business som blogger-mentor/mor for uetablerte influencere.

Mange trodde Kvinner som hater kvinner: Min kamp mot nettrollene ville føre til et helvetes lurveleven.

Det har dog vært overraskende stille rundt boken. Til tross for at Anne Brith meldte på God morgen, Norge at dette ville bli et jordskjelv. (Ikonisk øyeblikk!)

Litt lurveleven har det dog blitt. En kvinne mente nemlig at hun ble feilaktig omtalt, og krevde boken stoppet.

Saksøking fant sted og ting skjedde, og nå kan VG informere om at Anne Brith og forlaget tapte i retten. Men nei, boken blir ikke stoppet. Hun må endre eventuelle senere opplag, og i tillegg betale 250 000 kroner i erstatning.

Så håper vi alle blir venner og er snille med hverandre fremover :-))

Sveip her for en god dose jordskjelv:

View this post on Instagram

Jordskjelvet is coming. Jordskjelvet is here.

A post shared by Å-KJENDIS (@a.kjendis) on

Månedens clickbait:

Sofie Nilsen – «Takk for alt»

Da jeg så denne storyen på Snapchat ble jeg nervøs for at noen var død – eller det som verre er – at hun skulle slutte å blogge.

Dermed sveipet jeg opp da, som det svake mennesket jeg er. Hun skal ikke slutte. Dette var et langt innlegg hvor hun fortalte om hvor fint hun har hatt det de årene hun har bodd i Oslo.

Nå har nemlig hun og Morten flyttet til Trondheim.

Anna Rasmussen – «Bunadstrikset for oss gravide»

Lite ville vel overrasket oss mindre enn at mamsen var gravid igjen. Nå er tross alt minstemann et par år allerede.

Men nei, denne gangen handlet det om et triks for bunaden, som hun kommer til å spare på: Strikkbelte.

Da er hun jo safe uansett om hun er gravid eller ei.

Hadde vært hyggelig med en fjerde da!!!! <3

Månedens video: Isabel Raad

Bloggen til Isabel lever, hun har bare roet kraftig ned på clickbait og kontroversielt opplegg. Og deilig er det.

Selv om det selvsagt hadde vært deilig med litt clickbait-mat til denne spalten, er det SÅ godt å se en litt tryggere Isabel.

Denne måneden har det vært forholdsvis stille fra henne, da hun dessverre kunne informere om at en som stod henne nær ble funnet omkommet i Stavanger.

Men i starten av mai var hun på ferie med sin nye boo, britiske Joss Mooney (kjent fra Ex on the Beach).

Godt å se at hun ikke var på sponsa tur til Dubai, HEHE. Nå var de nemlig i Bali, og serverte oss noen veldig trivelige vlogger.

Her kan dere se henne briljere når hun snakker engelsk, og bli litt pinlig berørt når hun må dra opp kameraet foran Joss.

Supersøte på ekte:

Månedens nykommere + enda mer drama: Paradise Hotel-gjengen

Jada, ny sesong av Paradise Hotel betyr alltid at kongeriket Norge får en drøss med nye bloggere.

Denne gangen har det blitt litt ståhei, da det i forkant av finalefesten ble antydet at noen var blitt utsatt for rasisme.

For ordens skyld: Jeg har nesten ikke fulgt med på årets sesong, så jeg kan ikke uttale meg noe mer om anklagene enn at det er trist hvis noen føler det slik. Og at det er en ganske hard anklage å gå ut med.

Det som skjedde var altså at en av deltagerne, Jamilla Wais, skrev et innlegg om at hun mente Andreas «Tix» Haukeland var rasistisk mot henne.

Paradis ble til helvete, og en av de andre deltakerne, Sofie Karlstad, tok raskt til Instagram for å fortelle hvor uenig hun var med Jamilla. Hun mente at Tix absolutt ikke var rasist og det ble masse diskusjoner rundt det hele.

Verst å bli utsatt for rasisme, eller å bli anklaget for det? De lærde strides!

TV3 ble forbanna for at Jamilla gikk så hardt ut, og nektet henne derfor å møte pressen på finalefesten.

Det opprinnelige innlegget til Jamilla ble slettet, og hun skrev et nytt hvor hun forteller om at hun fortsatt står for alt hun sa, men at hun og Andreas fikk snakket sammen før festen.

Det gikk virkelig inn på henne at han ble så lei seg for anklagene. Hun presiserer likevel at rasisme skjer hver eneste dag, men at hun selvsagt ikke tror alle som misliker henne er rasister.

Husk å være snille mot hverandre <3 (jamillawais.blogg.no)

Det var alt for denne gang! Fortsett å sende tips, som alltid til [email protected].

SNAKKES!

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: April

Les mer