Hopp til hovedinnhold
Kremen av norske influencere (idawulff.no, pilotfrue.blogg.no, sophieelise.blogg.no)

Best og verst fra influencer-Norge: August

Bloggerne er i gang for fullt, noe som betyr at vi har influencere i alle mulige kanaler. Deilig!

Hittil har det vært en ganske artig sesong, så det håper jeg fortsetter. Jeg håper også bloggere og influencere fortsetter å blogge og influence. Hvis det skulle være noe tvil om det.

Så, la oss oppsummere litt fra denne måneden!

Månedens TV-stjerner: Nesten alle?

For ikke mange ukene siden var det høstlansering for TV 2. Der var blant annet Kristin Gjelsvik til stede, for hun skal nemlig være med på Senkvelds nye versjon av Camp Senkveld; «Senkveld-slaget: Øst mot Vest». Til stede var også hele Bloggerne-gjengen, og vi håper Caroline og Linnéa endelig har begravd stridsøksen.

I tillegg kunne de melde at Martine Lunde blir programleder! Hun skal lede programmet Glow Up, en talentkonkurranse for make up-artister, som har premiere i høst.

Skal vi danse får vi også en deilig dose influencere; Isabel Raad, Funkygine, Victor «Weird Norwegian» Sotberg og Hele Norges VOE er jo med.

Ikke nok med det, Sophie Elise har nå også blitt programleder. Hennes program Sophie Elise tester Norge har allerede hatt premiere.

Der er hun innom flere temaer som engasjerer henne, og det ser man veldig godt. Her må jeg si meg helt enig med anmelderen vår etter å ha sett de tre første episodene; Sophie Elise tester Norge er en rørende, og ikke minst viktig miniserie for unge, men også for voksne.

Jeg håper Sophie fortsetter med denne serien, og fortsetter å bruke stemmen sin på denne måten. Her er hun god, og det er godt hun får vist frem hvor reflektert hun er rundt saker hun engasjerer seg så mye for.

IKKE NOK MED DET, Sophie kunne melde at hun er en del av TV 2 Nyhetskanalens valgdekning fremover. Der skal hun blant annet intervjue politikerne, så jeg håper hun klarer å stille alle til veggs.

Spennende! Og spenstig av TV 2 å satse så kolossalt på influencere om dagen.

(sophieelise.blogg.no)

Månedens insta-caption: Ida Wulff

Denne trenger vel ikke så mye forklaring først, det er bare å hoppe rett i det:

https://www.instagram.com/p/B1cAMVOo-UC/?utm_source=ig_web_copy_link

Heldigvis for Ida trenger vi influencere som henne, som fra tid til annen påvirker oss i riktig retning. Som blant annet å bruke solkrem, ta vaksiner og at det kan være jæla lurt å studere.

Blogging er jo også en jobb!!!

Og samfunnet trenger da litt av alt. <3

Månedens clickbait

Ja, vi trenger litt clickbait også.

2. Isabel Raad – «Tenk at jeg skriver dette»

Ja, tenk det.

Det utrolige er nemlig at hun ikke har en fartsfylt helg. Altså det motsatte av hva hun pleier.

Dette skrev Isa da det var en uke igjen til premieren av Skal vi danse, som naturligvis har medført litt roligere helger i forkant. We support u!

1. Sofie Nilsen – «Jeg er avhengig»

Det er heldigvis ikke noe rusmiddel i bildet her, Sofie har bare blitt hekta av å se på Love Island UK.

Hun kan også fortelle at hun synes det er mye mer spennende med denne enn med den norske. Flott!

Månedens unnskyldning: Pilotfrue

Jajaja, nå er det flere influencere som har oppholdt seg i Dubai.

Det hele ble selvsagt dokumentert via Bloggerne, for Julianne tok med seg både mannen og sønnen på ferie.

Hun hadde nok trodd det skulle bli litt mindre rabalder i ettertid, for ikke bare snakket hun om at de ikke var en del av Dubai-debatten, fordi de betalte for turen selv.

Hun skulle også klare å kalle et turban-lignende hodeplagg for burka. Opp til flere ganger i en episode.

Klassisk burka à la Pilotfrue (pilotfrue.blogg.no)

Hun sa også at denne burkaen (hvor hun da mente denne luen) var perfekt for småbarnsmødre som ikke rekker å dusje. Så det er deeeet de er til, ja. Nettopp.

Neida, skal ikke spøke mer.

Men nå beklager hun altså, og presiserer at hun vet veldig godt at det ikke var en burka. Det var godt å få det bekreftet.

Så legger hun ved tre bilder av seg i sine turban-lignende luer. Og til slutt sin nyinnkjøpte hijab fra Louis Vuitton. Den var sikkert ikke billig!!!

Hun benytter også anledningen til å legge ved definisjon på burka, nikab, hijab og turban. Så om noen er usikre på hva som er hva, kommer Pilotfruen oss til unnsetning <3

Pilotfrue i sin flotte hijab (pilotfrue.blogg.no)

Det var alt for denne gang!!

Send tips og gøy til [email protected], så blir jeg glad.

Adjø!

Se også: Best og verst fra influencer-Norge: Sommer-spesial

Les mer