Hopp til hovedinnhold
(SRAAD.BLOGG.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 7 & 8Heiii! Håper dere har det bra!

De siste dagene har jeg, sånn bortsett fra å lese blogger og jobbe, prøvd å sette sammen by:Larm-programmet mitt og gjort mitt beste for å ikke grine. Fordi det er så mye bra som er samtidig og jeg må velge bort masse cool og jeg synes på ekte det er ganske problematisk.

BORTSETT fra det har jeg jo som sagt lest blogger, og det har asså skjedd så mye den siste uka. Så la oss sette i gang.


Ukens video: PilotfrueHALLO DET HAR ENDELIG SKJEDD<33333 Julianne og Ulrik skal ha barn!!! Tenk at hun er gravid og vi forhåpentligvis får møte lille Lykke eller Severin om noen måneder.

Jeg blir nesten emosjonell av å snakke om det, og ble i hvert fall rørt av denne videoen. Bare se :`)

OPPDATERT: Dessverre snudde det. Det tristeste innlegget vi fryktet kom, og det vi alle fryktet skulle skje var en realitet: Julianne har spontanabortert.

Jeg er knust. Jeg skjønner at hun er knust og har det jævlig, for me too girl, me too. Vi alle. Vi føler med dere. Tenk noe så jævlig.

Men som noen sa i kommentarfeltet: dette var med andre prøverørsforsøk, og alle gode ting er tre. TRUE!!! <3


Ukens KUNNE VÆRT clickbait: Isabel Raad

Hvor mange ganger har vi ikke fått servert en clickbait-overskrift en hentydning til at det er slutt mellom Pierre og Isabel, så har det bare dreid seg om at de skal være borte fra hverandre i sånn tre dager? Det er nok mange.

Men denne gangen er det altså sant:(

På tross av at det bare er noen uker siden hun skrev et innlegg om hvor høyt hun elsket ham og at hun gleda seg til å dele resten av livet sitt med ham, har de nå valgt å gå hvert til sitt.(SRAAD.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Dronningene bevarer tronen.

3. Isabel Raad – «Jeg har blitt avhengig»

Avhengig av hva? Rusmidler? Botox? Operasjoner? KOFFEIN?

Nei, vippeextensions. Som om vi ikke allerede visste det uansett? Jeg ble i hvert fall ikke så veldig overrasket hehehihi.

2. Mamma til Michelle – «Video av frieriet»

ASSÅ JA, det er en realitet og ekte greie at JAN OG ANNA SKAL GIFTE SEG. Han fridde i Kragerø!!!!!! Gralla!!!

MEN! Seff måtte det filmes. Hehe. Jan har vel blitt vant med denne bloggen nå, og veit at sånne ting selger, så søta rigga til kamera.

Men vi får nok ikke noe film i dette innlegget, nei. Det var bare et innlegg for å informere om at det kommer en video av frieriet. OK COOLIO

1. Mamma til Michelle – «En uke som starter med feil»

Ånei starter feil, hvordan da?? Har du levert barna i feil barnehage? Fikk Michelle syltetøy på brødskiva til frokost, og William brunost, når de egentlig ville ha omvendt?

Neiiidaaaa, det var en ferdig kollasj til et blogginnlegg med noe møbler eller noe som ble slettet helt rett før det var klart til publisering:/

Livet skal ikke være lett, det skakke det.


Ukens drama: Mamma til Michelle

Okei. For litt siden var det jo premiere på 6. sesong av Bloggerne, og litt før det igjen, var det førpremiere for deltakere, produksjon og venner.

Da Anna fortsatt er med i serien, var hun selvskreven gjest, som alle de andre deltagerne. Hun fikk også ha med seg noen, og valgte å ta med Jan. Det hun tydeligvis ikke hadde skjønt, var at alle de andre fortjente like mye å ha med venner som hun gjorde.

Da det plutselig kom inn rundt 50 fulle mennesker hun ikke ante hvem var, ble hun så lei seg at hun valgte å gå. Altså fra «sin egen premiere».(MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)


Anniken, som er med i denne sesongen, hadde naturligvis med seg sine venner. I en sak fra TV 2 Nyhetene om nettopp Annas reaksjon, svarer hun at i Facebook-kommentarfeltet at: «Men disse 50-60 menneskene betydde kanskje veldig mye for meg og andre som var der. Du fikk ha med like mange som oss andre, husk det neste år».

Så svarer Joakim Kleven, god venn av blant andre Sophie Elise og Anniken Jørgensen, på en ganske krass måte

Og det er nettopp det Anniken svarte på som Joakim irriterer seg over. At hun omtaler det som sin premierefest. At det bare er hun som har gjort og gitt mye. Og at han mener hun ikke har nok respekt for de som lager, produserer, filmer og klipper. Som rett og slett jobber dag ut og dag inn for å fremstille henne og hjelpe henne opp og frem. At hun ikke viser litt takknemlighet ovenfor dem.

Og at SERIEN IKKE BARE HANDLER OM HENNE. Asså 4 real. Jeg ser hovedsakelig på denne sesongen på grunn av John Arne Riise og Anne Brith.HELDIGVIS BLE ANNIKEN OG JOAKIM IGJEN OG TOK DETTE FLOTTE BILDET<33 (JOAKIMKLEVEN.NO)


Det er også sjukt mange flere som har skrevet innlegg og ment om dette, men det tenker jeg hovedsakelig er noen som ville hoppe på bølgen med et håp om litt oppmerksomhet og bare «hihi jeg mener også noe om dette se på miiiig la oss kjefte på Annabanana».

Hun har også fått kjeft fra Janka Polliani, etter hun uttalte at hun vurderte hjemmeundervisning for Michelle, fordi hun var redd det kunne komme skumle menn på skolen, siden hun begynner på skolen til høsten. Janka mener hun burde tenkt på dette liiiitt før hun delte absolutt alt om et lite barn i sosiale medier og på det store internettet. E9.

Håper ingen skumle menn tar Michelle, da, for Guds skyld.

Jajajajaja. Det var alt for nå. Elsker bloggere, Bloggerne og at det er BY:LARM-TID!!! Skal danse masse i helga. Og synge. OG SE PÅ BLOGGERNE.

Fortsett å sende mail med tips og fjas og triks og gøy til [email protected]. På forhånd takk.

ADIOS

Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 5

Nyeste saker fra 730.no

Les mer