Best og verst fra blogg-Norge: Uke 5

19. feb 2017 kl. 00:00
DET ER ALTSÅ ET SMYKKE MED ET HJERTE HVIS DU SER ORDENTLIG GODT ETTER (KRISSSY.BLOGG.NO)

A post shared by Kristin Gjelsvik (@kristingjelsvik) on
Halloi håper alle har det fint! Håper dere har nytt de siste dagene med sol og kost dere med Grammy-klipp. Det har ikke jeg, for mens det har vært sol har jeg jobbet med skole, og jeg begynte bare å gråte som en foss da Adele åpnet munnen på Grammys. Så der harru meg.

UANSETT. Det har heldigvis vært spenstig i bloggverden den siste tiden. Flaks for oss neida joda neida joda.


Ukens spons: Krisssy

Når det snart er Valentine og du bare MÅ bli sponsa med et smykke og fortelle leserne dine at det er den perfekte gaven.

Men vent litt. Jeg klarer nesten ikke se det. La meg bruke zoomefunksjonen. Deeeer var det, ja.

Cool!!! Og det kostet 100kr. Altså et kupp for alle 12-åringene som ENDELIG har råd til noe en blogger tipser om. High five for det. (På ekte!) DET ER ALTSÅ ET SMYKKE MED ET HJERTE HVIS DU SER ORDENTLIG GODT ETTER (KRISSSY.BLOGG.NO)


Ukens bilde: Stina Bakken

Når du bare vil være en vanlig hund, men eierne dine hele tiden skal kysse og ta bilder og OFTE SAMTIDIG fordi det liksom skal ut på en blogg og du egentlig ikke vil være med:(«FRELS MEG FRA DET ONDE» —CHLOE (STINA.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

3. Isabel Raad – «Jeg angrer allerede»

Angrer på hva? Har du gjort det slutt med Pierre? En plastisk operasjon du skulle vært foruten? Kjøpt for mye klær på Nelly.com?

Nei, angrer på at hun har sagt ja til å spille inn «Condom challenge»-video med Pierre. Okkkidok.


2. Mamma til Michelle – «Jeg kan ikke leve som dette?»

Du kan ikke leve hvordan? Som blogger som utleverer alt om barna? Som trebarnsmor? SOM HVA??

Hehe, på jakt etter det perfekte og rolige liv. Hun har funnet ut at hun må leve i nuet og være tilstede for barna sine, og ikke leve i fortiden hele tiden.

Så du KAN altså leve som du gjør nå, er vel det du prøver å si? Jaja, fint budskap i det minste <3 


1. Dobbel seier til Anna der, altså – «Hun er gravid, og jeg er kastet ut»

Neida det er ikke Michelle som er gravid!!! Det er Jan som skriver gjesteinnlegg igjen.

Og er Anna gravid for 4. gang? Nope, handler om forrige gang hun ble gravid og da hun ble redd og kastet ham ut eller noe jeg vet ikke, jeg orka ikke lese hele innlegget for det var så boring.

Poenget var at det ikke er nå og ingen skade er skjedd og alt er som før. Fjoh.


Ukens video: Kong Halvor

Okei, dette er riktignok en liten throwback, men bare til januar, så jeg tenker det går bra.

Liker du kommunisme, vodka og squats? Ikke? Samma det, denne filmen er… gøy (?) uansett. Jeg vet ikke. Bare se den.

På forhånd bare hyggelig (Unnskyld?). Jeg lo, hvertfall. Jeg tenker det er et lite stykke kunst.

(Også omtalt her på berget tidigere, red.anm.) 


Ukens gravid-update: Pilotfrue

Herregud jeg er så sPENT på om Julianne blir gravid snart atte hjølp.

Nå er hun i gang med andre prøverørsbehandling, og det er visstnok bare et par dager til svar.

Den dagen de skal sjekke skal piloten, Ulrik, jobbe tidlig, så de skal stå opp sammen kl. 5 for å ta graviditetstest. Hun vil nemlig ikke gjøre det alene. Forståelig, jeg synes det er skummelt å vente på svar fra den kanten alene sjæl.

Let there be justice, tenker jeg, da. Her om dagen hadde hun visstnok mareritt om at hun fikk mensen, men så hadde hun ikke fått det og jeg tenker det er et EKTE tegn på at NÅ SKJER DET. Tenk om hunden deres endelig får et ekte barn å leke med og ikke må sitte oppi vesker mens de kjører bil lenger :´)(PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Sånn håper livene deres ble beriket med litt livsviktig informasjon nå. Bare hyggelig. Håper dere synes det var artig hvertfall. Det synes jeg.

Fortsett å sende mailer til victoria@730.no!!! Jeg leser alt jeg får og skulle ønske jeg kunne skrive om alt hver uke. Elsker dere på ekte, ass.

Talk 2 u l8r <33
Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 4