Hopp til hovedinnhold
(PILOTFRUE.BLOGG.NO)

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 49


Hallo! Håper dere har det fint! Eksamensperioden er over og jeg har juleferie, så jeg er ikke lenger den sure drittkjerringa jeg har vært den siste tiden. Vel, bortsett fra når jeg leser idiotiske ting på diverse blogger, da. Hehe.


E DOKKAR KLAR. (Vet ikke hvorfor jeg skrev på bergensk. Snakker ikke bergensk. Angrer)

Ukens video: Linnéa Myhre og Sondre Lerche – juleedition

Tenkte jeg skulle starte med å servere dere litt julestemning. Det er altså Linnéa som står for ukens video denne gangen også. Bare at nå pynter hun Sondre til jul.

Funfact: litt av klippet ble også vist på God morgen Norge da hun var der for å snakke om at Hver gang du forlater meg ble kåret til årets bok hos ARK. Dét er rått, ass.

Uansett, se denne filmen. Alle kjekke gutter fortjener litt glitter i fjeset.

Ukens spons: Pilotfrue

Aaaaah er så deilig med litt real sponsing, eller hææ, folkens?

En ting som er sikkert: Julianne ekke flau. Selv om jeg blir litt flau, hehe. Nå er hun igjen sponsa med ei litta vibrator, og hun forteller på bloggen hvor fantastisk den er. (Og beskriver designet som «yndig og diskret».) 

Så sier hun at hun også tenker det kan være en idé å skrive en lapp utenpå om at den ikke bør åpnes rundt juletreet med hele familien tilstede, fordi hun er som mange andre, og liker når sex og samliv holdes mest mulig diskrét. Asså NÅR har du vært diskrét om det emnet, jeg bare lurer.

Men jaja, fin julegave, everioboddi! 😉

PS: les kommentarfeltet. Folk engasjerer seg veldig. Jeg lo.(PILOTFRUE.BLOGG.NO)


Ukens clickbait

Unnskyld på forhånd for at dere blir vitne til dette. Men må jeg, må faktisk dere òg.

3. Villa Paprika – «Jeg er mest glad i Lila»

Hæææ rangerer og favoriserer Camilla Øvestad barna sine?

Neida, hun synes bare det er rart at folk tror hun liker Lila best, fordi det er henne det blir skrevet mest om for tiden.

Hun synes det gjør vondt bare å måtte skrive det, fordi hun er selvfølgelig like glad i alle barna sine. Så… hvorfor gjør du det? Når du synes det er dårlig gjort å gå løs på mammarollen til andre, hvorfor bruke energi på å bry seg?

ÅJA nå vet jeg det, clickbait gir oppmerksomhet, det var sånn det var;))

2. Isabel Raad – «I dag ble jeg biseksuell»

Ble du? Bare sånn over natta?

ÅJA nei, hun har bare sett årets «Victoria’s Secret Fashion Show». Fordi alle jentan er jo så flottanes.

Og drømmen hennes da hun var yngre var å bli en av englene. Synd man ikke får alt man ønsker seg.

1. Mamma til Michelle – «Jeg må vite hvem som drepte henne»

DREPTE HVEM? ER MICHELLE DØD?????

Nope. Hun har begynt å ta seg litt alenetid på kveldene, og i det siste har hun fulgt med på Frikjent. Veldig spennende.

Dette er ikke engang spons for TV 2 SUMO, så da MÅ det være spennende. Takk for at du delte denne dype hemmeligheten om deg selv. Settes pris på.

Ukens bilde: Anne Brith

Dette er et innlegg som handler om at man ikke må tenke så mye, i hvert fall ikke på hva alle andre mener, og at man må elske hvis man vil (tror jeg?). Orket ikke lese hele. Synes bare det var et flottanes, dypt innlegg med et bilde uten noen egentlig sammenheng til teksten.

Hun har bare dratt med seg en stol ut på åkeren og satt seg ned for å tenke på livet. Eller kanskje det egentlig har sammenheng med teksten. Dypt.THINKING ‘BOUT LYF (ANNEBRITH.BLOGG.NO)


Det var alt for nå. Håper dere likte det. Fortsett å sende mailer med tips til victoria@730.no. Elsker dere på ekte og elsker å snakke med dere. I hvert fall å baksnakke bloggere (neida det er slemt å baksnakke).

ADIOS AMIGOS OG GOD JUL! 


Se også: Best og verst fra blogg-Norge: Uke 46 & 47

Nyeste saker fra 730.no

Les mer